Κολομβία: Δολοφόνησαν 21χρονη – Είχε σκοτώσει και αποκεφαλίσει κουκουβάγια (φωτό)

Μια 21χρονη Κολομβιανή, που πυροδότησε μαζική κατακραυγή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού επειδή αποκεφάλισε μια κουκουβάγια σε ένα βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της. 

Η Mileydis Aldana, δολοφονήθηκε από μοτοσικλετιστές έξω από το σπίτι της στην πόλη Κοροζάλ της πολιτείας Σούκρε την Κυριακή το απόγευμα, αναφέρει η Daily Mail. Τις τελευταίες εβδομάδες είχαν γίνει πολλές απειλές εναντίον της στα social media.

 

Ο θάνατός της έρχεται έξι μήνες αφότου η Aldana αποκεφάλισε μια κουκουβάγια σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο, το οποίο έγινε viral σε όλη τη Λατινική Αμερική. Στη συνέχεια, η γυναίκα πόζαρε με το νεκρό πτηνό, κρατώντας στο ένα χέρι το κεφάλι και στο άλλο το άψυχο σώμα του. 

Την Κυριακή, δύο άνδρες με μοτοσικλέτα εμφανίστηκαν έξω από το σπίτι της στη γειτονιά Luis Carlos Galan στις 5 μ.μ. Ο ένας από τους δύο άντρες την πυροβόλησε έξι φορές, ενώ κατόπιν διέφυγαν με τη μηχανή. 

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους συγγενείς της, αλλά ήταν ήδη νεκρή. 

Είχε ανακριθεί από την αστυνομία για τη δολοφονία της κουκουβάγιας, αφού η περιβαλλοντική υπηρεσία της Κολομβίας ενημερώθηκε από καταγγελίες πολιτών. Ο τοπικός εισαγγελέας είπε ότι η Αλντάνα διώχθηκε για κακοποίηση ζώων. Οι αρχές δεν έχουν ακόμη σχολιάσει το κίνητρο του θανάτου της. 

Πηγή: skai.gr