Κέιτι Πέρι - πρίγκιπας Κάρολος: Αυτός είναι ο λόγος που ενώνουν τις δυνάμεις τους

H Κέιτι Πέρι αποφάσισε να υποστηρίξει τον πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας, γιο της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο πρίγκιπας Κάρολος ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η Κέιτι Πέρι θα υπηρετήσει ως πρέσβειρα του Ταμείου Προστασίας Παιδιών στην Ινδία του Βρετανικού Ασιατικού Ιδρύματος.

Η είδηση ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια δεξίωσης στο ο Παλάτι του Γουάιτχολ στο Λονδίνο, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Σε δήλωσή της η ποπ σταρ, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον πρίγκιπα Κάρολο στην Ινδία κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τους υποστηρικτές του Ιδρύματος τον περασμένο Νοέμβριο - δήλωσε ότι την προσέγγισαν από την οργάνωση μετά από τη συνεργασία της με την UNICEF.

«Το έργο μου ως Πρέσβειρας Καλής Θέλησης της UNICEF με πήγε σε πολλά μέρη του κόσμου και άνοιξαν τα μάτια μου για τα πολλούς κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά» δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Η Ινδία έχει εδώ και πολύ καιρό μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και στην τελευταία μου επίσκεψη συναντήθηκα με τον πρίγκιπα της Ουαλίας και άλλους ηγέτες στη Βομβάη και εντυπωσιάστηκα από το δυναμικό τους σχέδιο - από πρωτοβουλίες στην περιοχή έως τη συγκέντρωση κεφαλαίων – που έχουν στόχο τη μείωση του ποσοστού εμπορίας παιδιών κατά 50%» ανέφερε.

«Γι αυτό τον λόγο είναι ξεχωριστή τιμή να ανακηρύσσομαι πρέσβειρα του Ταμείου για την Προστασία των Παιδιών του Βρετανικού Ασιατικού Ιδρύματος και να γίνομαι μέρος της εξεύρεσης λύσεων για την εμπορία παιδιών» είπε η Πέρι. Τα παιδιά είναι αθώα και ευάλωτα και πρέπει να προστατευθούν, υπογράμμισε.

Το Ίδρυμα δημιουργήθηκε από τον πρίγκιπα Κάρολο και τους συνεργάτες του το 2007 και σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, έχει προσφέρει στήριξη σε 4,8 εκατομμύρια ανθρώπους από την ίδρυσή του μέσω προγραμμάτων για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού στην Ινδία, το Πακιστάν, τη Σρι Λάνκα και το Μπαγκλαντές σε συνεργασία με κυβερνήσεις, οργανώσεις και την κοινωνία των πολιτών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ