Κλείσιμο

Κέιτ Μίντλετον: Πραγματοποιεί 24ωρη περιοδεία για να στηρίξει έρευνα για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ξεκινάει μια 24ωρη περιοδεία στη Βρετανία για να υποστηρίξει ότι οι εμπειρίες από την προσχολική ηλικία μπορούν να επηρεάσουν τα παιδιά, καθώς μεγαλώνουν.

Από χθες 21 έως σήμερα 22 Ιανουαρίου, η Κέιτ Μίντλετον θα ταξιδέψει στο Μπέρμιγχαμ, στο Λονδίνο, στο Κάρντιφ και στο Σάρεϊ για να παρουσιάσει «5 μεγάλα ερωτήματα για τα παιδιά κάτω των 5 ετών».

Η έρευνα στοχεύει «να προκαλέσει ευρύτερη συζήτηση για την πρώιμη παιδική ηλικία που τελικά θα συμβάλει σε θετική, βιώσιμη αλλαγή για τις επόμενες γενιές».

Οι απαντήσεις από την έρευνα των πέντε ερωτήσεων θα βοηθήσουν όσους εργάζονται στον τομέα φροντίδας παιδιών προσχολικής ηλικίας, καθώς και την Κέιτ Μίντλετον να διαμορφώσει τη δράση της μέσω του Βασιλικού Ιδρύματος. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αφιερώνει πολύ χρόνο και δραστηριοποιείται με πάθος σε πρωτοβουλίες για παιδιά.

Η Ipsos MORI, η οποία διενεργεί την έρευνα για λογαριασμό του Βασιλικού Ιδρύματος, ανακοίνωσε ότι «επιδιώκει να κατανοήσει καλύτερα τις αντιλήψεις του κοινού σχετικά με τη σημασία των πρώτων χρόνων του παιδιού, τις ευθύνες για τα άτομα και την κοινωνία και τη στήριξη που χρειάζεται οι γονείς παιδιών ηλικίας 0-5 ετών να λαμβάνουν σε αυτό το στάδιο της ζωής».

Η Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησε την περιοδεία από το MiniBrum στο Thinktank Μουσείο Επιστημών στο Μπέρμιγχαμ, αλλά και από το νηπιαγωγείο Leyf, όπου βοήθησε να σερβιριστεί πρωινό στα παιδιά και μίλησε για τη σημασία των θρεπτικών τροφίμων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ