Κλείσιμο

Καλλιτεχνικές γυμνές φωτογραφίες της Σοφίας Λόρεν στο ημερολόγιο της Πιρέλι

Η διάσημη ιταλίδα ηθοποιός Σοφία Λόρεν ενέδωσε στα 71 χρόνια της, στις πιέσεις να ποζάρει για «καλλιτεχνικές γυμνές φωτογραφίες» φορώντας μόνο ένα ζευγάρι πολύτιμα σκουλαρίκια με διαμάντια, για το πασίγνωστο ημερολόγιο της Πιρέλι του έτους 2007, όπως γράφει το ιταλικό περιοδικό Gente.
Η σταρ επιβεβαίωσε την πληροφορία. «Πρέπει να αποφασίζουμε όταν μας προτείνουν να κάνουμε κάτι που μας αρέσει και το σκεφτόμαστε για πολύ καιρό» τόνισε η μεγάλη ηθοποιός που, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, θα γιορτάσει τα 72α γενέθλιά της στις 20 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια μακρόχρονη κούρα υγείας για να είναι έτοιμη και λαμπερή για την δημοσιοποίηση της πολυαναμενόμενης γυμνής φωτογράφησής της.
Βεβαίως η κ. Λόρεν δεν είναι η μόνη ωραία διάσημη που έχει ενδώσει στο υψηλής καλλιτεχνικής αξίας ημερολόγιο της Πιρέλι. Στις σελίδες του οι πολλές χιλιάδες φανατικοί συλλέκτες έχουν θαυμάσει τα κάλλη της ισπανίδας Πενελόπε Κρουζ, της μικρής κόρης της γαλλίδας Τζέιν Μπίρκιν, της βρετανίδας Ναόμι Γουότς, της αμερικανίδας Χίλαρι Σουάνκ κ.α..
Πληροφορίες από τον κύκλο των φωτογράφων που την απεικόνισαν αναφέρουν ότι η Σοφία Λόρεν «είναι πολύ όμορφη και συντηρεί εξαιρετικά το μύθο της ιταλίδας καλλονής».
Πάντως πολλοί συνάδελφοί της στο καλλιτεχνικό στερέωμα αντέδρασαν -όπως ήταν αναμενόμενο- αρνητικά στην κίνηση αυτή της σταρ με τον ισχυρισμό ότι κάτι τέτοιο δεν της ήταν καθόλου αναγκαίο.
Πηγή: ΑΠΕ
Πηγή: skai.gr