Κλείσιμο

Καλιφόρνια: Συμμορία εισβάλει με βαριοπούλες σε εμπορικό κέντρο, κλέβοντας κοσμήματα (vid)

Ένα σοκαριστικό βίντεο δημοσιοποιήθηκε καθώς κάμερα ασφαλείας κατέγραψε μια συμμορία να σπάει βιτρίνες, χρησιμοποιώντας βαριοπούλες, σ' ένα εμπορικό κέντρο στην Καλιφόρνια - αποσπώντας κοσμήματα αξίας περίπου 100.000 δολαρίων.

Η συμμορία των εννέα κακοποιών  εισέβαλλε στο εμπορικό κέντρο και  αφού απειλούσε πελάτες και  προσωπικό κρατώντας σφυριά στα χέρια, ζήτησε από πελάτες και εργαζόμενους να πέσουν στο πάτωμα.

Το βίντεο από τις 3 Ιανουαρίου δείχνει τη συμμορία να σπάει γυάλινες βιτρίνες και να πετούν τα κοσμήματα σε τσάντες.

Οι ληστές παρέμειναν στο εμπορικό κέντρο για 30 δευτερόλεπτα και έφυγαν γρήγορα με βιαστικές κινήσεις για να αποφύγουν τη σύλληψη. Μάλιστα στην αποχώρηση τους δύο από τα σφυριά που κρατούσαν τους έπεσαν στο πάτωμα.   

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων του εμπορικού κέντρου δήλωσαν ότι και την προηγούμενη εβδομάδα συμμορία ληστών είχε προσπαθήσει να εισβάλει στο εμπορικό κέντρο, όταν τους εντόπισε ένας φρουρός ασφαλείας και κλείδωσε τις πόρτες πριν προλάβουν να μπουν μέσα.   

Οι αστυνομικές αρχές του  Σαν Χοσέ  εκφράζουν την ανησυχία τους για την αύξηση της εγκληματικότητας με συμμορίες  να εισβάλουν σε εμπορικά κέντρα και να απειλούν πελάτες και εργαζόμενους.

Πηγή: nypost.com