Ιταλίδα ξύπνησε από κώμα και αποκάλυψε ότι ο πρώην σύντροφός της προσπάθησε να την δολοφονήσει

Η Πάολα Πίρας, πενήντα ετών από το Τορτολί της Σαρδηνίας, μετά από τέσσερις εβδομάδες φαρμακολογικού κώματος, άρχισε να παρουσιάζει σημεία βελτίωσης. Είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από επίθεση του πρώην συντρόφου της, ενός Πακιστανού τριάντα ετών, ο οποίος προσπάθησε να την δολοφονήσει. Την μαχαίρωσε δεκαοκτώ φορές, με πρωτοφανή βία, σε όλα τα ζωτικά της όργανα, και το ότι η γυναίκα κατάφερε να επιζήσει, σύμφωνα με τους γιατρούς, «αποτελεί σχεδόν θαύμα».

Η ιστορία της Πάολα Πίρας, έχει προκαλέσει συγκίνηση σε όλη την Ιταλία. Διότι την στιγμή που ο πρώην σύντροφός της, αποφάσισε να της επιτεθεί (δεν δεχόταν το τέλος του δεσμού τους) ο γιός της γυναίκας, δεκαεννέα ετών, την προστάτεψε με το σώμα του. Είχε γεννηθεί απο τον πρώτο της γάμο, και είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην μητέρα του.

Σήμερα, η πενηντάχρονη, μόλις ξύπνησε ζήτησε να μιλήσει με τον Μίρκο, με τον γιό της. Προς το παρόν, οι ψυχολόγοι και οι γιατροί του νοσοκομείου, δεν της είπαν την σκληρή αλήθεια. Ότι ο Μίρκο, δεκαεννέα μόλις ετών, δολοφονήθηκε από τον δράστη.

Οι γιατροί φοβούνται ότι αν, σε αυτή την φάση, η γυναίκα μάθει την είδηση του τραγικού χαμού του γιού της, η υγεία της μπορεί να επιδεινωθεί επικίνδυνα. Προς το παρόν, περιμένουν να σταθεροποιηθεί, και στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να βρουν τα κατάλληλα λόγια, για να περιγράψουν μια ακόμη ιστορία βίας σε βάρος των γυναικών και των οικογενειών τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ