Ιταλία: Aυτοκτόνησε ο άνδρας που σκότωσε 2 μικρά παιδιά και τον παππού τους- Το χρονικό της τραγωδίας

Ιταλία: Aυτοκτόνησε ο άνδρας που σκότωσε 2 μικρά παιδιά και τον παππού τους- Το χρονικό της τραγωδίας

Νεκρός εντοπίστηκε ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης εναντίον 2 μικρών παιδιών και του παππού τους στην Ιταλία.

Οι κάτοικοι και ο δήμαρχος του προαστίου της Ρώμης, Άρντεα, θεωρούν ότι πρόκειται, δυστυχώς, για προαναγγελθείσα τραγωδία. Στις δηλώσεις τους στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μίλησαν για τον 34χρονο, ο οποίος δολοφόνησε δυο παιδιά -δυο αδέλφια 8 και 3 ετών- και έναν ηλικιωμένο 84 ετών και στη συνέχεια αμπαρώθηκε και αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τους περίοικους, αλλά και τους συγγενείς των θυμάτων, ο δράστης έπασχε από ψυχικά προβλήματα, ήταν γνωστό ότι οπλοφορούσε και είχε απειλήσει, με το περίστροφό του, σειρά κατοίκων.

Κάποιοι, μάλιστα, φέρονται να κατήγγειλαν ότι επρόκειτο για άκρως επικίνδυνο άτομο αλλά δεν υπήρξε η πρέπουσα ανταπόκριση.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Άρντεα, Μαριάνο Σαβαρέζε, ο δολοφόνος είχε συγγενική σχέση με τα τρία θύματα. Τα δυο μικρά παιδιά θανατώθηκαν ενώ έπαιζαν έξω από την αυλή του σπιτιού τους. Οι προσπάθειες παροχής πρώτων βοηθειών, με ελικόπτερο, αποδείχθηκαν μάταιες. Ο ηλικιωμένος άνδρας, δολοφονήθηκε ενώ πήγαινε βόλτα με το ποδήλατό του.

Όταν, λίγο πριν τις 4:00 το απόγευμα ώρα Ιταλίας, οι καραμπινιέροι έκαναν έφοδο στο σπίτι του δράστη, διαπίστωσαν ότι είχε αυτοκτονήσει.

Ελικόπτερα της αστυνομίας και ειδικές δυνάμεις είχαν συγκεντρωθεί έξω από την κατοικία που οχυρώθηκε ο 34χρονος, καλώντας τους κατοίκους να παραμείνουν στις οικίες τους καθ' όλη τη διάρκεια της επιχείρησης.

ΠΗΓΗ: AΠΕ-CNN

Πηγή: skai.gr