Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 25ης Μαρτίου λόγω παρέλασης: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί Παρασκευή και Σάββατο στην Αθήνα

Που θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα  - Στις 25 Μαρτίου θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων -  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Θεσσαλονίκη 24 και 25 Μαρτίου

Κλείσιμο

ΗΠΑ: Πέρασε την περίμετρο ασφαλείας.Δραστική η αντίδραση αστυνομικών (vid)

Σκηνές απείρου κάλλους σημειώθηκαν στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ όταν ένας ποδηλάτης αγνόησε την περίμετρο ασφαλείας που είχαν στήσει οι αρχές λόγω ύποπτης για εκρηκτικά σάκας.

Ο ποδηλάτης αγνόησε τις αρχές και προσπάθησε να πάρει τα πράγματα τα χέρια του, τρέχοντας προς τη σάκα, ανοίγοντάς την επιδεικτικά και πετώντας το περιεχόμενό της στην άσφαλτο, σοκάροντας τους άνδρες του τοπικού Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Όμως ο άγνωστος άνδρας δεν έλαβε... μετάλλιο για την επιπολαιότητά του, που μπορούσε να του είχε κοστίσει τη ζωή - αλλά και τη ζωή αστυνομικών. Το αντίθετο μάλιστα, τρεις αστυνομικοί τον πέταξαν κάτω, ορμώντας με δύναμη που θα ζήλευαν και ποδοσφαιριστές του αμερικανικού ποδοσφαίρου!

«Νόμιζα για μια στιγμή ότι θα τιναχθεί στον αέρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ένας από τους παριστάμενους αστυνομικούς. «Από τη σάκα βγήκαν μπουκάλια από αλουμίνιο ή ατσάλι. Δεν ξέρεις το περιεχόμενο… Δεν ξέρεις αν είχαν νερό ή εκρηκτικά μέσα» τόνισε. Ο ανόητος νεαρός συνελήφθη.

Πηγή: skai.gr