ΗΠΑ: Δύο φορές στο σπίτι του Μέριλιν Μάνσον η αστυνομία για «ενοχλητικό περιστατικό»

Μεγάλη αστυνομική δύναμη επισκέφθηκε δυο φορές το σπίτι του Μέριλιν Μάνσον στο Λος Άντζελες την Τετάρτη το βράδυ - δύο ημέρες αφότου ο τραγουδιστής και ηθοποιός κατηγορήθηκε για κακοποίηση από την πρώην σύντροφό του.  

Σύμφωνα με τους θεατές στη σκηνή, η αστυνομία εμφανίστηκε λόγω αναφορών από γείτονες για φερόμενο πάρτι - αν και δεν ήταν σαφές εάν το πάρτι γινόταν στο μέγαρο του Μάνσον ή σε γειτονικό.

Αστυνομικοί του τμήματος του Λος Άντζελες εμφανίστηκαν στην κατοικία του Μάνσον για το αναφερόμενο «ενοχλητικό περιστατικό», αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε στην πύλη, ανέφερε η εφημερίδα The Sun που δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Η αστυνομία αποχώρησε όταν κανείς δεν απάντησε, μόνο για να επιστρέψει δύο ώρες αργότερα. Ένας μάρτυρας είπε ότι φαίνεται να υπήρχε συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Μάνσον. «Χωρίς μουσική, αλλά υψωμένες φωνές, και οι άνθρωποι στον κήπο απείχαν λίγα μέτρα από τους αστυνομικούς», είπε ο μάρτυρας. Μάλιστα, ένα ελικόπτερο της αστυνομίας έκανε κύκλους πάνω από το σπίτι του Μάνσον. 
 

Πηγή: skai.gr