ΗΠΑ: Ατρόμητος μπόμπιρας τα βάζει με ενόπλους που εισβάλουν στο σπίτι του! (video) 

Αυτός ο μπόμπιρας στις ΗΠΑ είχε το τσαγανό (ή την άγνοια κινδύνου…) που δεν έχουν πολλοί ενήλικοι! Ο λόγος για έναν ατρόμητο πεντάχρονο που εμφανίζεται σε βίντεο να αντιμετωπίζει ένοπλο που εισέβαλε στο σπίτι του με άλλους τρεις συνεργούς του.

Το αστυνομικό τμήμα του Σάουθ Μπεντ στην πολιτεία Ιντιάνα έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα. 

Η εισβολή σημειώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν οι δράστες. Τα τέσσερα άτομα, τουλάχιστον τρία εξ αυτών οπλισμένα, εισέβαλαν στο σπίτι του μικρού στις 10.30 το πρωί, την ώρα που μια γυναίκα σιδέρωνε.  

Ένας από τους δράστες κρατά το όπλο του μόλις λίγα μέτρα μακριά από το πρόσωπο της σαστισμένης γυναίκας που χάνει την ισορροπία της και πέφτει σε ένα κάθισμα, και τότε αναλαμβάνει… δράση ο μικρός που αρχίζει να τον χτυπά από πίσω. 

Ένας άλλος ένοπλος έρχεται για να βοηθήσει, και έπειτα πηγαίνει σε ένα άλλο δωμάτιο, ενώ το αγόρι, που δεν καταλαβαίνει τίποτα, πετάει ένα αντικείμενο σε έναν από τους ληστές πριν του επιτεθεί.

«Αυτό το βίντεο είναι ιδιαίτερα συγκλονιστικό» σχολίασε η Αστυνομική Υπηρεσία του Σάουθ Μπεντ. «Μπορείτε να δείτε ένα μικρό αγόρι να χτυπά έναν από τους ένοπλους υπόπτους καθώς προσπαθεί να υπερασπιστεί το σπίτι του. Είναι δική μας δουλειά τώρα να το υπερασπιστούμε». 

Οι ύποπτοι πυροβόλησαν στον αέρα και εγκατέλειψαν την κατοικία, ανέφερε η αστυνομία, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε. Οι αρχές ερευνούν για τη σύλληψή τους. 
 

Πηγή: skai.gr