Το απίστευτο στην Ινδονησία: Mετά από 10 μήνες γάμου κατάλαβε πως ο άνδρας της είναι γυναίκα

Απίστευτο κι όμως αληθινό μα 22χρονη στην Ινδονησία αντιλήφθηκε μετά από 10 μήνες γάμου πως στην πραγματικότητα παντρεύτηκε γυναίκα.

Απίστευτη ιστορία στη Ινδονησία με 22χρονη που ανακάλυψε μετά από 10 μήνες γάμου πως ο άνδρας της είναι στην πραγματικότητα γυναίκα!

Σύμφωνα με την Daily Mail η 22χρονη μηνύει τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος ισχυρίστηκε επίσης ότι ήταν νευρολόγος που αποφοίτησε στη Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι πρωτογνωρίστηκε σε μια εφαρμογή γνωριμιών με τον «σύζυγο» να συστήνεται ως Aχνάφ Αρραφίφ, από την πόλη Jambi.

Λίγο καιρό μετά την γνωριμία τους και αφού αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι, συγκατοίκησαν. 

Όλη  την περίοδο της συγκατοίκησης συμπεριφερόταν άψογα. Βοήθησε μάλιστα την 22χρονη να φροντίσει τους γονείς της, που ήταν άρρωστοι εκείνη την εποχή, οπότε όταν της έκανε πρόταση γάμου λίγες εβδομάδες αργότερα, οι γονείς της έδωσαν γρήγορα την συγκατάθεσή τους.

Λίγο μετά τον γάμο της με τον Αχνάφ, η 22χρονη και η οικογένειά της άρχισαν να παρατηρούν περίεργα πράγματα για τον νεαρό άνδρα.

Αρχικώς απέφευγε την ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. 

Επιπρόσθετα, παρά τα παρακάλια της, ο Αχνάφ δεν την πήρε ποτέ στο πατρικό του για να συναντήσει τους γονείς του. 

Δεύτερον, είχε ένα χαλαρό πρόγραμμά, το οποίο δεν ταίριαζε στη πραγματικότητα με τη καριέρα ενός γιατρού.

Η μητέρα της είχε παρατηρήσει ότι ο Αχνάφ δεν έβγαζε ποτέ τα ρούχα του μπροστά σε άλλους, ούτε καν στη γυναίκα του και ότι έκανε μπάνιο με τα ρούχα όταν ήταν άλλοι στο σπίτι.

Μάλιστα η 22χρονη παρατηρούσε το στήθος του άνδρα της να εξέχει.

Όταν τον ρώτησε για αυτό της είπε ότι είχε ορμονικό πρόβλημα.

Μια μέρα όταν αυτός επέστρεψε στο σπίτι και ετοιμάστηκε να κάνει ντους, η 22χρονη απαίτησε να γδυθεί μπροστά της.

Αυτός έβγαλε τα ρούχα του, αποκαλύπτοντας αυτό που είχε υποψιαστεί τόσο η 22χρονη όσο και η μητέρα της από ένα σημείο και μετά, ότι δηλαδή στην πραγματικότητα ήταν γυναίκα.
 

Πηγή: Daily Mail