Ιμάμογλου: Το τρολάρισμα σε εισαγγελείς και κυβέρνηση για την έρευνα για το περπάτημα του

Με χιούμορ επέλεξε να απαντήσει ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου σε δηλώσεις του όσον αφορά την εισαγγελική έρευνα στην οποία υποβάλλεται για τον τρόπο που περπάτησε, με τα χέρια πίσω από την πλάτη του, όταν επισκέφθηκε τον τάφο του Σουλτάνου Μεχμέτ τον II.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης δεν έχει αφήσει ασχολίαστο το ζήτημα λέγοντας χαρακτηριστικά πως από εδώ και πέρα οι πολίτες της Κωνσταντινούπολης θα ξεκινήσουν να περπατούν με διάφορους τρόπους προκειμένου να προκαλέσουν τους εισαγγελείς ενώ προσθέτει πως προσευχόταν εδώ και δυόμισι χρόνια ο θεός να δώσει μυαλό σε κάποιους ανθρώπους αλλά τελικά οι προσευχές του δεν εισακούστηκαν.

Ταυτόχρονα, προσθέτει πως καθώς είναι Πόντιος, στον τόπο του συνηθίζουν να περπατούν κατά αυτόν τον τρόπο για να έχουν ισορροπία επειδή το μέρος έχει απότομες πλαγιές.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ιμάμογλου έχει ήδη απολογηθεί γραπτώς για το ζήτημα το οποίο έχει λάβει εξαιρετικά μεγάλες πολιτικές διαστάσεις στην γείτονα με τον εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης να προβαίνει στο αίτημα έρευνας στέλνοντας το ανάλογο έγγραφο στο υπουργείο Εσωτερικών.

Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα που έχει προκύψει θεωρείται πως έχει πολιτικό όφελος για τον δήμαρχο Ιμάμογλου.

Πηγή: skai.gr