Ηλεκτρονική προαναγγελία επιθέσεων στη Σαουδική Αραβία

Ισλαμική ιστοσελίδα που αποδίδεται στο τρομοκρατικό δίκτυο της Αλ Κάιντα καλεί τους «μουτζαχεντίν» της Αραβικής χερσονήσου να πλήξουν τις βάσεις των «σταυροφόρων» και τις ηγεσίες της περιοχής.
Με «επείγον μήνυμα» που δημοσιεύεται στη διεύθυνση www.alpalsam.com ο Αμπούλ Ουαλίντ Αλ Νάτζι, που παρουσιάζεται ως ο επικεφαλής των επιχειρήσεων της Αλ Κάιντα στην Αραβική χερσόνησο, καλεί τους μαχητές «να καταστρέψουν τις βάσεις των σταυροφόρων στη χερσόνησο των Αράβων, την πηγή της Σαρία», σε μία αναφορά στη Σαουδική Αραβία όπου βρίσκονται οι δύο ιερές πόλεις του Ισλάμ Μέκκα και Μεδίνα.
Στο μήνυμα αυτό ο Αμπούλ Ουαλίντ Αλ Σάτζι καλεί επίσης τους οπαδούς του να πλήξουν «τις κυβερνήσεις που πρόδωσαν το έθνος, προστατεύουν τους σταυροφόρους και χύνουν το αίμα των μουτζαχεντίν» και υπόσχεται «μία μεγάλη στροφή στις επιχειρήσεις της Αλ Κάιντα κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών στην Αραβική χερσόνησο...από όπου απογειώνονται τα αεροπλάνα των σταυροφόρων με προορισμό το Ιράκ».
Οι αμερικανικές αρχές κάλεσαν και πάλι χθες τους Αμερικανούς πολίτες να αποφύγουν τα ταξίδια προς τη Σαουδική Αραβία καθώς υπάρχει απειλή επιθέσεων εναντίον οικιστικών συγκροτημάτων όπου διαμένουν Δυτικοί στο Ριάντ.
Πηγή: skai.gr