Κλείσιμο

Η Μελάνια Τραμπ ετοιμάζεται να στολίσει Χριστουγεννιάτικα τον Λευκό Οίκο για τελευταία φορά

Την εκλογική μάχη έχασε η ο Donald Trump από τον Joe Biden και έτσι στις αρχές του 2021 αναμένεται ο νέος πρόεδρος να εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο μαζί με την οικογένειά του.

Και μπορεί να πρέπει ο Donald και η Melania να πρέπει να πακετάρουν σιγά σιγά παρόλα αυτά έχουν ακόμα υποχρεώσεις μια από αυτές αφορά τα Χριστούγεννα. Όπως είθισται κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Πρώτη Κυρία θα αναλάβει την διακόσμηση του Λευκού Οίκου κάτι που μάλλον θα κάνει για άλλη μια φορά αναγκαστικά και χωρίς ιδιαίτερη όρεξη αν κρίνουμε από την συνομιλία της που είδε το φως πρόσφατα.

Η συνομιλία ήταν μεταξύ της ίδιας και της πρώην βοηθού και φίλης της Stephanie Winston Wolkoff και εκεί έξαλλη μιλούσε τόσο για τον σύζυγό της την πίεση και τα σχόλια που δέχεται όσο και για τον «ανόητο» στολισμό των Χριστουγέννων. «Λένε ότι είμαι συνένοχη. Είμαι το ίδιο σαν αυτόν, τον υποστηρίζω. Δεν λέω αρκετά, δεν κάνω αρκετά» είπε στην συνομιλία ενώ συνέχισε τονίζοντας ότι έχει πολλές δουλειές και τρέχει συνεχώς ενώ παράλληλα πρέπει να ασχοληθεί και με τον στολισμό «Ποιος νοιάζεται για τα χριστουγεννιάτικα είδη και τη διακόσμηση; Πρέπει να το κάνω, όμως, έτσι;»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zko_news_

Ωστόσο για μια τελευταία φορά είναι έτοιμη να κάνει το καθήκον της και φαίνεται να ετοιμάζει πολλά εορταστικά σχέδια ενώ τονίζει ότι θα το κάνει με χαρά: «Ανυπομονούμε να ανοίξουμε γι’ άλλη μια φορά το Λαϊκό Σπίτι για τα Χριστούγεννα»

Πηγή: Must