Η Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφει στο Χόλιγουντ;

Επιστροφή στον αστραφτερό κόσμο της σόουμπιζ φαίνεται ότι σκέφτεται η Δούκισσα του Σάσεξ μετά την φυγή από την βασιλική οικογένεια. 

Αρκετά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα επιστρέψει στην καριέρα της στον κινηματογράφο και την τηλεόραση προκειμένου να έχει πηγή εσόδων. Μετά την απόφαση της να πάψει τα καθήκοντα της για την βρετανική βασιλική οικογένεια, οι Βρετανοί φορολογούμενοι δεν θα επωμίζονται πλέον το κόστος διαβίωσης της ίδιας αλλά και του Δούκα του Σάσεξ, Χάρι.  

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το αμερικανικό περιοδικό Us Weekly, η Δούκισσα του Σάσεξ αναζητεί μάνατζερ ή ατζέντη για τα μελλοντικά σχέδια της. «Η Μέγκαν αναζητά εκπροσώπηση. Μπορεί να είναι μάνατζερ ή ατζέντης αλλά απευθύνεται σε ανθρώπους προκειμένου να βρει κάποιον να την εκπροσωπεί για τα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια της», είπε η πηγή. 

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι αναζητούν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα μετά την έξοδο από τα βασιλικά καθήκοντα στην Βρετανία. Το ζευγάρι φέρεται να επεξεργάζεται, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, το ενδεχόμενο να δημιουργήσει την δική του εταιρεία παραγωγής ταινιών. 

Ήδη η δούκισσα του Σάσεξ έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Disney για να συμμετέχει σε έργο της ως αφηγήτρια. 
 

Πηγή: skai.gr