εθνική οδός

Κακοκαιρία Barbara: Άνοιξαν Εθνική και Αττική Οδός και για τα βαρέα οχήματα

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, αυτή την στιγμή παρατηρείται ύφεση των φαινομένων και οι δρόμοι δόθηκαν στην κυκλοφορία. Ωστόσο, η εικόνα μπορεί να αλλάξει αργότερα

Κλείσιμο

Η Easyjet καθηλώνει τα περισσότερα αεροσκάφη από την προσεχή Τρίτη

Λονδίνο: Θανάσης Γκαβός

Την καθήλωση της πλειοψηφίας των αεροσκαφών της από την Τρίτη 24 Μαρτίου προανήγγειλε η Easyjet.

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία διαβεβαίωσε ότι μέχρι τη Δευτέρα θα έχει εκτελέσει τις πτήσεις επιστροφής των πελατών της που εκκρεμούν.

Ανέφερε επίσης ότι το πτητικό πρόγραμμα θα επαναξιολογείται σε εβδομαδιαία βάση.

Η απόφαση της εταιρείας, ωστόσο, αφήνει μετέωρους χιλιάδες επιβάτες, μεταξύ των οποίων και Έλληνες, που θέλουν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ήδη η Easyjet έχει ακυρώσει αριθμό πτήσεων για διάφορους προορισμούς, όπως και πολλές άλλες εταιρείες.

Την καθήλωση των περισσότερων αεροσκαφών της επίσης από την προσεχή Τρίτη έχει προαναγγείλει και η Ryanair.

Εν τω μεταξύ, όλο και περισσότεροι Έλληνες φοιτητές στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρουν πως οι πτήσεις τους, με διάφορες αεροπορικές εταιρείες, είτε ακυρώνονται είτε δεν τους επιτρέπεται να επιβιβαστούν σε αεροσκάφη για πτήσεις προς Ελλάδα, οι οποίες πραγματοποιούνται όμως μέσω άλλων χωρών.

Ενδεικτικά φοιτητές έχουν αναφέρει στον ΣΚΑΙ ότι δεν τους έχει επιτραπεί να πετάξουν για Ελλάδα από Λονδίνο και Εδιμβούργο με πτήσεις μέσω Βουδαπέστης, Βερολίνου και Σόφιας.

Πολλοί εξ αυτών ζητούν να οργανωθούν πτήσεις για την επιστροφή τους στη χώρα, είτε με ναύλωση από το ελληνικό κράτος είτε με πρόσθετες εμπορικές πτήσεις από εταιρείες που συνεχίζουν το πτητικό τους πρόγραμμα.

Πηγή: skai.gr