Καταξοδεύτηκε η εταιρεία Burger King: Επιβράβευσε υπάλληλό της για 27 χρόνια εργασίας με εισιτήριο κινηματογράφου, στυλό και ένα κορδόνι! - Δείτε το video

Ο 60χρονος Κέβιν Φορντ

Ο 60χρονος Κέβιν Φορντ έλαβε μέσα σε τέσσερις ημέρες πάνω από 130.000 δολάρια σε δωρεές, σε αναγνώριση των 27 χρόνων υπηρεσίας του στη συγκεκριμένη αλυσίδα

Ένας υπάλληλος της γνωστής αμερικανικής αλυσίδας fast food «Burger King» έλαβε πάνω από 130.000 δολάρια σε δωρεές μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες σε αναγνώριση των 27 χρόνων υπηρεσίας του στη συγκεκριμένη αλυσίδα. Ο ίδιος ευχαρίστησε τον κόσμο για τη γενναιοδωρία του και δήλωσε ότι με τα χρήματα θα βοηθήσει τα εγγόνια του για να πάνε στο κολέγιο.

Ο 60χρονος Κέβιν Φορντ από τη Νεβάδα, άρχισε να εργάζεται στην εταιρεία ως ανύπαντρος πατέρας, στην προσπάθειά του να αποκτήσει την επιμέλεια των δύο παιδιών του εξήγησε η κόρη του Σερίνα στην αμερικανική εφημερίδα «New York Post». 

Η αφοσίωσή του στη δουλειά του στο υποκατάστημα της αλυσίδας στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας διαδόθηκε όταν ένα viral βίντεο τον έδειξε να παίρνει ως ευχαριστήριο δώρο ένα εισιτήριο κινηματογράφου, μια σακούλα με γλυκά, ένα ποτήρι καφέ, ένα κορδόνι και μερικά στυλό.

«Είμαι ευγνώμων. Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους δουλεύω 20 ή 30 χρόνια και δεν πήραν τίποτα. Είμαι ευτυχής με οτιδήποτε», δήλωσε ο ίδιος στο «NewsNationNow».

«Είμαι ευγνώμων και χαρούμενος. Είμαι απλώς ευγνώμων που τα πήρα αυτά», είπε αναφερόμενος στα αντικείμενα που έλαβε. «Υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται σκληρά και δεν πήραν τίποτα».

Μιλώντας για τις δωρεές των 130.000 δολαρίων, που έχουν πλέον ληφθεί από 4.000 ανθρώπους τις τελευταίες ημέρες, ο Ford συγκινήθηκε.

«Η γενναιοδωρία αυτών των ανθρώπων είναι απλά συγκλονιστική. Κλαίω εδώ και τρεις ημέρες. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Πραγματικά δεν μπορώ», ανέφερε. 

Μάλιστα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς κατάφερε να μην χάσει ούτε μία βάρδια στα 27 χρόνια εργασίας του ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω πώς το έκανα αυτό! Ίσως είμαι ρομπότ; Απλά δεν σκέφτηκα ποτέ να πάρω ρεπό. Απλώς προσπαθώ να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ».
 

Πηγή: skai.gr