Γνωστός influencer του TikTok κατηγορείται ότι σκότωσε την πρώην σύζυγό του

Ο Ali Abulaban, γνωστός ως JinnKid στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνελήφθη στις 21 Οκτωβρίου καθώς φέρεται να πυροβόλησε και να να σκότωσε τη σύζυγο του και έναν άνδρα που πίστευε ότι τον απατούσε.

Όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία το φονικό συνέβη στο διαμέρισμά της στο Σαν Ντιέγκο.

Ο Abulaban, ο οποίος έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς στο TikTok και στο YouTube με τα κωμικά σκετς δήλωσε αθώος για τις κατηγορίες της δολοφονίας των δυο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την Ana και τον Rayburn μέσα στο διαμέρισμα με εμφανή τραύματα από πυροβολισμούς στο πάνω μέρος του σώματός τους και διαπιστώθηκαν οι νεκροί στο σημείο γύρω στις 3:30 μ.μ.

Εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί στο αυτοκίνητό του οπότε και συνελήφθη.

@jinnkid

Bathroom Impressions (Al Pacino, Nicolas Cage, 6ix9ine, Scarface) #voiceimpressions #fyp #foryou #foryoupage #4u #jinnkid #4up

♬ original sound - JinnKid

Ο Ali Abulaban φέρεται να παρακολουθούσε την πρώην σύζυγο του, είπε ο εισαγγελέας στο δικαστήριο, σύμφωνα με την Union-Tribune.

Λίγες μέρες πριν από την τραγωδία, στις 18 Οκτωβρίου, η Ana ζήτησε από τον Ali να φύγει, ανέφερε η Union-Tribune, επικαλούμενη τον αναπληρωτή εισαγγελέα Taren Brast.

Σύμφωνα με τον Μπραστ, φέρεται να μπήκε κρυφά στο διαμέρισμα όσο απουσίαζε η 28χρονη και να απέκτησε μια εφαρμογή που καταγράφει συνομιλίες, χρησιμοποιώντας το tablet της 5χρονης κόρης του, το οποίο βρισκόταν στο δωμάτιο

Ο εισαγγελέας ισχυρίστηκε ακόμη  ότι πήγε στο σπίτι της συζύγου του και πυροβόλησε και τα δύο θύματα αφού τα άκουσε να μιλάνε

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η κόρη του Ali ήταν μαζί του τη στιγμή της σύλληψής του αλλά όχι τη στιγμή του πυροβολισμού. 

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που ο Abulaban ασκούσε βία εναντίον της συζύγου του, αφού σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος, η 28χρονη είχε κάνει καταγγελία σε βάρος του πριν ένα μήνα.

Πηγή: eonline