Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς - 2 νεκροί, αρκετοί τραυματίες-Συνελήφθη ο οδηγός (Video)

Συναγερμός έχει σημάνει στην πόλη Τριρ της δυτικής Γερμανίας καθώς αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς, με την αστυνομία να ανακοινώνει πως υπάρχουν τουλάχιστον δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες ενώ ο οδηγός συνελήφθη.

H αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter με νέα ανάρτηση της ανέφερε πως «συνελήφθη ένα άτομο και ένα όχημα κατασχέθηκε. Σύμφωνα με τα αρχικά ευρήματα, δύο άνθρωποι πέθαναν. Συνεχίστε να αποφεύγετε το κέντρο της πόλης».

Wir haben eine Person festgenommen, ein Fahrzeug wurde sichergestellt. Zwei Menschen sind nach ersten Erkenntnissen verstorben. Bitte meidet weiterhin die Innenstadt. #Trier #TR0112

— Polizei Trier (@PolizeiTrier) December 1, 2020

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρα, ενώ έχει αποκλειστεί η περιοχή.

Mehrere Verletzte, die von einem Auto angefahren wurden, in der Fußgängerzone in #Trier. Bitte meidet den Bereich, die Polizei ist gemeinsam mit weiteren Einsatzkräften vor Ort.

— Polizei Trier (@PolizeiTrier) December 1, 2020

Γερμανός 51 ετών ο οδηγός του αυτοκινήτου 

Γερμανός 51 ετών από την περιοχή είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πριν από λίγη ώρα στο πλήθος στον κεντρικό πεζόδρομο του Τριρ, στην Ρηνανία - Παλατινάτο, σκοτώνοντας δύο άτομα και τραυματίζοντας άλλα δέκα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα κίνητρα του δράστη, ο οποίος έχει συλληφθεί, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ωστόσο ο Δήμαρχος της Πόλης Βόλφραμ Λάιμπε έκανε ήδη λόγο για «αμόκ» από την πλευρά του δράστη.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην τηλεόραση της BILD, το αυτοκίνητο, μάρκας Range Rover κινείτο με ταχύτητα 70-80 χλμ/ώρα και πλησιάζοντας το πλήθος συνέχισε να επιταχύνει.

Πηγή: skai.gr