Κλείσιμο

Φυσιολογικό θεωρεί ο Μ. Τζάκσον το να κοιμάται μαζί με μικρά παιδιά

Στην τελευταία του συνέντευξη, έπειτα από την απαγγελία κατηγορίας για παιδεραστία εναντίον του, ο διάσημος τραγουδιστής της πόπ Μάικλ Τζάκσον αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, τονίζοντας πως δεν βλέπει τίποτε μεμπτό στο να μοιράζεται το κρεβάτι του με ένα παιδί. «Θα προτιμούσα να κόψω τις φλέβες μου παρά να βλάψω ένα παιδάκι» τόνισε ο Τζάκσον σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS. «Δε θα έκανα ποτέ κακό σε ένα παιδί. Κάθε φορά που βλέπω ένα παιδί, αντικρίζω σε αυτό το πρόσωπο του Θεού», τόνισε ο 45-χρονος σούπερσταρ, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου.
Στον δημοσιογράφο, που τον ρώτησε εάν κατά τη γνώμη του είναι θεμιτό να κοιμάται με παιδιά, ο επικαλούμενος «βασιλιάς της πόπ» απάντησε: «Φυσικά. Και γιατί όχι; Εάν κάποιος είναι παιδεραστής, εάν είναι ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης, εάν είναι ένας δολοφόνος, αυτό τότε δεν είναι καλή ιδέα. Όμως εγώ δεν είμαι τίποτε από αυτά».
Ελεύθερος επί του παρόντος με περιοριστικούς όρους, ο Τζάκσον θα παρουσιασθεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 16 Ιανουαρίου.
Πηγή: ΑΠΕ
Πηγή: skai.gr