Φονικό με θύματα παιδιά σε σπίτι στη Μινεσότα

Υπόθεση ομηρίας έλαβε χώρα στη Μινεσόταν των ΗΠΑ, όπου τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, εκ των οποίων τα δύο ήταν παιδιά.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για πυροβολισμούς σε σπίτι, την Κυριακή το πρωί, και μόλις έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν δύο μικρά παιδιά νεκρά στην αυλή, φέροντας σημάδια από σφαίρες πυροβόλου όπλου.

Ο δράστης ήταν ακόμα εκεί, ωστόσο είχε εισβάλει στο σπίτι και κρατούσε ομήρους. «Τα παιδιά έπαιζαν στην αυλή με το χιόνι και τότε τα πυροβόλησε ο δράστης. Δεν είναι σαφές γιατί ήταν εκεί μόνα τους. Είναι τρομερό, είναι μία τραγωδία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μέσα στην οικία ακούστηκαν πυροβολισμοί, ενώ ειδική ομάδα  SWAT, με διαπραγματευτές, προσπάθησε να κερδίσει χρόνο, χρησιμοποιώντας και ρομπότ, ώστε να καταγράφει την κατάσταση εντός σπιτιού.

Μόλις οι ειδικές δυνάμεις εισέβαλαν στο σπίτι, βρήκαν έναν νεκρό άντρα -ο οποίος πιστεύεται πως είναι ο δράστης- και μία γυναίκα, η οποία είχε ήταν θανάσιμα χτυπημένη από σφαίρες. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο δράστης να σκότωσε τα παιδιά στην αυλή, στη συνέχεια τη γυναίκα και κατόπιν να αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να πρόκειται για οικογενειακή υπόθεση.
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: ΗΠΑ