Φαλακρή ληστεία

Τραπεζικός υπάλληλος από την Μπανγκόκ βλέποντας τα μαλλιά του να πέφτουν "δανείστηκε" από λογαριασμό της τράπεζας DBS στην οποία εργαζόταν το ποσό των 43.000 δολαρίων για να υποβληθεί σε επαναστατική θεραπεία κατά της τριχόπτωσης.

Ο 32χρονος Άλεξ Τσαν τρομοκρατήθηκε, όπως τόνισε ο συνήγορός του, από την ιδέα ότι θα μείνει φαλακρός και έτσι πήρε τα χρήματα που χρειαζόταν για αυτή την "φοβερά αποτελεσματική" μέθοδο, από έναν τραπεζικό λογαριασμό, ο οποίος δεν παρουσίαζε κίνηση τα τελευταία χρόνια.

Στο δικαστήριο, ο δικηγόρος του ζήτησε την επιείκεια των δικαστών και τόνισε πως ο πελάτης του "έκλεψε από ματαιοδοξία, όχι απληστία". Αποκαλύφθηκε μάλιστα πως ο νεαρός τραπεζικός υπάλληλος είχε ήδη πληρώσει 16.000 δολάρια σε "ειδικούς" που του είχαν υποσχεθεί ότι θα αποκτήσει και πάλι μια πλούσια κόμη.

Βέβαια, όπως αποδείχθηκε καμιά από τις πολυδάπανες θεραπείες για τις οποίες κινδυνεύει να περάσει χρόνια στη φυλακή, δεν πρόσφεραν στον Τσαν αυτό που επιθυμούσε, αφού όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο είχε ήδη αρχές φαλάκρας.
Πηγή: skai.gr