Εθνική

Κακοκαιρία «Barbara»: Κομμένη στα δύο η Ελλάδα - Κλειστή η Αθηνών-Λαμίας από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι την Τραγάνα και στα δύο ρεύματα

Όπως αναφέρει η Τροχαία, η κυκλοφορία διεκόπη προληπτικά, καθώς εντός της εθνικής έχουν ακινητοποιηθεί οχήματα που δεν είχαν αντιολισθητικές αλυσίδες

Κλείσιμο

Έτοιμο για διαπραγματεύσεις το Ισραήλ

Το Ισραήλ είναι έτοιμο να αρχίσει επαφές με προοπτική τις διαπραγματεύσεις με τον Αραβικό Σύνδεσμο για την πρωτοβουλία ειρήνης της Σαουδικής Αραβίας, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της ισραηλινής κυβέρνησης Σιμόν Πέρες.

"Όλες οι πλευρές αναζητούν διαύλους που θα επιτρέψουν την έναρξη συνομιλιών για τα υπό αμφισβήτηση σημεία", δήλωσε ο Πέρες στο ισραηλινό ραδιόφωνο, τονίζοντας ότι οι διαδικασίες για μία μόνιμη διευθέτηση θα αφορούν μεταξύ άλλων ακανθώδη θέματα, όπως η καταγραφή των συνόρων, το καθεστώς της Ιερουσαλήμ και οι παλαιστίνιοι πρόσφυγες.

Ο ισραηλινός αξιωματούχος πρόσθεσε ότι "ο Αραβικός Σύνδεσμος και οι περισσότερες αραβικές χώρες δεν αναγνωρίζουν το Ισραήλ, αλλά είναι πιθανό ν' αρχίσει ένας διάλογος με διάφορες οργανώσεις της χώρας και για διάφορα ζητήματα ώστε να καταβληθεί προσπάθεια να βρεθεί ένα έδαφος για συμφωνία (...). Αυτός είναι και ο λόγος για τη διεξαγωγή των διαπραγματεύσεων".
Πηγή: skai.gr