Έρωτας στον αέρα

Η αυστραλιανή αεροπορική εταιρία Qantas απειλεί με απόλυση μια αεροσυνοδό της γιατί έκανε έρωτα εν πτήσει και εν ώρα υπηρεσίας με το γνωστό Άγγλο ηθοποιό Ρέιφ Φάινς (πρωταγωνιστή στις ταινίες "Άγγλος Ασθενής" και "Χάρι Πότερ").

Αυτό αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας Sunday Herald Sun, σύμφωνα με το οποίο ο Φάινς ταξίδευε στη διακεκριμένη θέση από την Αυστραλία στην Ινδία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους μιλούσαν αρκετή ώρα και μετά μπήκαν στην ίδια τουαλέτα του αεροσκάφους.

Η κατηγορούμενη, η οποία για την ώρα έχει παυτεί των καθηκόντων της χωρίς αμοιβή, διαψεύδει κατηγορηματικά τις εις βάρος της καταγγελίες.

Στην κατάθεσή της αναφέρει ότι ενώ συζητούσαν αισθάνθηκε την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα και την ακολούθησε ο Φάινς. "Ήθελε να μπει μέσα αλλά μετά από συζήτηση τον έπεισα να φύγει", αναφέρει. Παραδέχθηκε ότι μίλησε επί μακρού με τον Φάινς και ότι αυτός πήγε και κάθισε σε καθίσματα όπου κάθονται οι αεροσυνοδοί, αλλά πρόσθεσε ότι έκανε απλά τη δουλειά της, "κανείς επιβάτης δεν πήρε είδηση και δεν κινδύνεψε το καλό όνομα της εταιρίας".

Δύο συνάδελφοί της, όμως, που ενημέρωσαν την εταιρία, τα παρουσίασαν διαφορετικά.

Ο Άγγλος ηθοποιός βρισκόταν για παραστάσεις στο Σίδνεϊ και από εκεί πήγε στην Ινδία για να επισκεφθεί φτωχικές περιοχές της που μαστίζονται και από το AIDS.


Οι ειδήσεις του BBC World μεταδίδονται στα ελληνικά από την Τηλεόραση του ΣΚΑΪ από Κυριακή έως Παρασκευή στις 18.35 και στις 21.35.
Πηγή: skai.gr