Επισήμως ύποπτη η μητέρα της Μαντλίν

Και επισήμως ύποπτη η μητέρα της αγνοούμενης μικρής Βρετανίδας Μάντλιν Μακάν, που εξαφανίστηκε πριν από 4 μήνες στην Πορτογαλία.

Η Κέιτ Μακκάν ανακρίθηκε από την αστυνομία στο Πορτιμάο, της νότιας Πορτογαλίας για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερωτήσεις αφορούν στον εντοπισμό ίχνους αίματος στο αυτοκίνητο το οποίο ενοικίασε το ζεύγος Μακ Καν 25 ημέρες μετά την εξαφάνιση της Μάντλιν.

Το γεγονός ότι κηρύχθηκε ύποπτη δεν σημαίνει ότι επίκειται η σύλληψή της.

Όμως θα έχει το δικαίωμα να μην μιλήσει κατά την διάρκεια της ανάκρισης καθώς και το δικαίωμα να έχει συνήγορο υπεράσπισης, ενώ η αστυνομία θα μπορεί να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Μία φίλη του ζεύγους Μακάν ανέφερε ότι η Κέιτ της είπε πως η αστυνομία βρήκε αίμα σε ένα αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει μαζί με τον σύζυγό της, τον Τζέρι, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε ότι το αίμα ανήκε στην Μαντλίν.

Η Μαντλίν είχε εξαφανιστεί από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στην Πράια ντα Λουζ, όπου παραθέριζε με τους γονείς και τα άλλα αδέλφια της, στις 3 Μαΐου.

Για ανάκριση θα κληθεί και ο πατέρας της Μάντλιν, Τζέρι ΜακΚαν. Το ζευγάρι έχει επανειλημμένα απορρίψει κατηγορίες του πορτογαλικού Τύπου ότι έχει ανάμιξη στην εξαφάνιση της κόρης τους.
Πηγή: skai.gr