Εξωφρενική δήλωση Ιρανού κληρικού: Όσοι εμβολιάστηκαν για COVID έγιναν ομοφυλόφιλοι!

Ομοφοβικό παραλήρημα ιρανού κληρικού από την ιερή για τους σιίτες πόλη Κομ εναντίον όσων εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού. Όπως ισχυρίστηκε όσοι εμβολιάζονται... γίνονται ομοφυλόφιλοι μετά τη λήψη του εμβολίου!

Ο Αγιατολάχ Αμπάς Ταμπρίζιαν έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Telegram: “Μην πλησιάζετε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο COVID. Έχουν γίνει ομοφυλόφιλοι”. 

Ο ριζοσπάστης Ισλαμιστής έχει περίπου 210.000 οπαδούς στο λογαριασμό του στο Telegram.

“Όπως και άλλοι κληρικοί του καθεστώτος, και ο Ταμπρίζιαν συνδέει όλες τις ελλείψεις/προβλήματα με τη σεξουαλικότητα. Στην πραγματικότητα, ο στόχος του είναι να διαδώσει ανοησίες για να προσπαθήσει να αποτρέψει τους ανθρώπους [από] το να εμβολιαστούν, ενώ ο αρχηγός του καθεστώτος και άλλοι αξιωματούχοι έλαβαν το εμβόλιο της Pfizer. Δεν το παρέχουν στον κόσμο με τη δικαιολογία ότι εμπιστεύονται τη Δύση” σχολίασε την Κυριακή στην Jerusalem Post η Ιρανή ακτιβίστρια Sheina Vojoudi που έχει καταφύγει στη Δύση. 

Το καθεστώς του Ιράν έχει εκτελέσει 4.000 με 6.000 ομοφυλόφιλους από το 1979 οπότε ξέσπασε η ισλαμική επανάσταση που ανέτρεψε τον σάχη. 

Πηγή: jpost.com