Κλείσιμο

Έκρηξη Μπαχτσελί κατά ΕΕ: Δεν την χρειαζόμαστε - Συνωμοτεί με την αντιπολίτευση! Πυρά κατά Ελλάδας 

Η ΕΕ συνεχίζει να αντιμετωπίζει την Τουρκία ανέντιμα και άδικα, ισχυρίστηκε την Τρίτη με κάποια δόση... παραπόνου ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί βλέποντας ευρωπαϊκή συνωμοσία κατά της κυβέρνησης συνασπισμού στην οποία μετέχει με τον Ερντογάν!

Ειδικότερα, ο Μπαχτσέλι ισχυρίστηκε ότι η ΕΕ εργάζεται εναντίον της Τουρκίας συνεργαζόμενη με τον συνασπισμό της αντιπολίτευσης Εθνική Συμμαχία, ο οποίος αποτελείται κυρίως από το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) και το Καλό Κόμμα (IYI). 

"Η ΕΕ, η οποία άφησε την επικαιροποίηση και τη βελτίωση της συμφωνίας Τελωνειακής Ένωσης στα χέρια της Ελλάδας και της ‘ελληνοκυπριακής διοίκησης’ (σ.σ Κυπριακή Δημοκρατία), δεν είναι ειλικρινής, ειλικρινής ή δίκαιη (έναντι της Τουρκίας) και δεν είναι καθόλου δημοκρατική", ισχυρίστηκε, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του αναφέρει το πρακτορείο Ανατολή. 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι ολόκληρος ο κόσμος, δήλωσε ο Μπαχτσελί. Εάν η Τουρκία δεν ενταχθεί στην ΕΕ, πρόσθεσε, "θα σχεδιάσουμε τον δικό μας οδικό χάρτη’’ υποστήριξε ο ακροδεξιός ηγέτης.  

Τούρκοι αξιωματούχοι παραπονέθηκαν ότι στη σύνοδο κορυφής της περασμένης εβδομάδας, οι ηγέτες της ΕΕ απέτυχαν να λάβουν μέτρα που εκκρεμούν εδώ και καιρό για να επικαιροποιήσουν την τελωνειακή ένωση Τουρκίας-ΕΕ του 1995, ένα εμπορικό σύμφωνο ‘’του οποίου ο εκσυγχρονισμός θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές’’. 

Πηγή: aa.com.tr