Έκκληση ανεμβολίαστης Tik Toker πριν πεθάνει: «Δεν έπρεπε να περιμένω, κάντε το εμβόλιο» (vid)

Μετανιωμένη που καθυστέρησε να εμβολιαστεί εμφανίζεται η Tik Toker Μέγκαν Αλεξάντρα Μπλάνκενμπίλερ λίγο πριν πεθάνει. Στο τελευταίο της βίντεο στο TikTok πριν το θάνατό της, η 31χρονη ενθαρρύνει τους χιλιάδες οπαδούς της να εμβολιαστούν ενόσω έδινε μάχη με τον Covid-19 σε ένα νοσοκομείο. 

"Δεν έχω πολλή ενέργεια για να μιλήσω, οπότε θα προσπαθήσω να είμαι γρήγορη. Θα κάνω μερικά διαλείμματα", είπε η γυναίκα στο βίντεο της 15ης Αυγούστου που έχει προβληθεί πάνω από 850.000 φορές. 

"Έτσι, για να συνεχίσω, όπως είπα και στα άλλα μου βίντεο, δεν εμβολιάστηκα", δήλωσε η Μπλάνκενμπίλερ, η οποία ζούσε στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, σύμφωνα με το WebMD. "Δεν είμαι αντιεμβολιάστρια. Απλώς προσπαθούσα να το ψάξω. Φοβήθηκα και ήθελα εγώ και η οικογένειά μου να το κάνουμε όλοι ταυτόχρονα. Και όπως είμαι σίγουρη ότι ξέρετε, είναι δύσκολο για να συμφωνήσουν όλοι σε κάτι αν οι άνθρωποι αισθάνονται διαφορετικά’’. 

@atasteofalex

**Also, Tonic Water. Nasty stuff but good for you!! Stay safe out there guys!

♬ original sound - It’s Alex, Betch. 💋


Η Μπλανκενμπίλερ, η οποία φαίνεται να δυσκολεύεται να πάρει ανάσα στο βίντεο, είπε ότι το να μην εμβολιαστεί "ήταν λάθος". "Δεν έπρεπε να περιμένω", είπε πριν απευθύνει έκκληση στους φαν της: "Εάν είστε και 70% σίγουροι ότι θέλετε το εμβόλιο, πηγαίνετε να το κάνετε. Μην περιμένετε. Κάντε το. Γιατί ελπίζω ότι αν το κάνετε τότε δεν θα καταλήξετε στο νοσοκομείο όπως εγώ’’.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε περίπου μία εβδομάδα πριν πεθάνει η Μπλανκενμπίλερ. Η αδερφή της Κριστίνα επιβεβαίωσε το θάνατό της σε ανάρτησή της στο Facebook. 

"Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας για την οικογένειά μου. Είμαι λυπημένη και με ραγισμένη καρδιά που ανακοινώνω ότι η μεγαλύτερη αδερφή μου πήγε στον παράδεισο σήμερα. Η Μέγκαν ήταν ένας τόσο όμορφος άνθρωπος που τα έδωσε όλα σε όποιον είχε ανάγκη. Ήταν ένα φως για τους γύρω της και έφερε χαρά σε όποιον γνώρισε’’, έγραψε στην ανάρτησή της στο Facebook στις 24 Αυγούστου. 

"Είναι για πάντα αγαπημένη και ήταν η καλύτερη μεγάλη αδερφή και φίλη που θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος. Δεν θα περάσει ούτε μέρα που να μην είναι στο μυαλό μου και στην καρδιά μου" πρόσθεσε η Κριστίνα Μπλανκενμπίλερ. 

 

Πηγή: nbcnews.com