Εκκενώθηκαν για μια ώρα τα γραφεία του CNN μετά από τηλεφώνημα για 5 βόμβες

Εκκενώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης για τουλάχιστον μια ώρα τα γραφεία του δικτύου CNN στη Νέα Υόρκη μετά από τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος ανέφερε ότι πέντε βόμβες είχαν τοποθετηθεί στο κτήριο του Time Warner Center, με αποτέλεσμα το δίκτυο να διακόψει το πρόγραμμά του, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Είναι όλα εντάξει» διαβεβαίωσε η αστυνομία λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, μετά την έρευνα του κτηρίου από πολυάριθμους αστυνομικούς. Το CNN ανέφερε ότι δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο.

Πριν ξεκινήσουν οι έρευνες στο κτήριο αποκλείστηκε η περίμετρος στο Columbus Circle και εκκενώθηκε το κτήριο, σύμφωνα με τον ερευνητή της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Χάμπερτ Ρέγιες.

Επίσης η κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών είχε αποκλειστεί από την αστυνομία, καθώς ομάδες πυροτεχνουργών έκαναν ελέγχους στο κτιριακό συγκρότημα.

Το τηλεφώνημα για τις βόμβες έγινε γύρω στις 10 το βράδυ και το δίκτυο ειδήσεων άλλαξε για λίγο το πρόγραμμά του ενώ μονάδες πυροτεχνουργών ήταν σε αναμονή για την περίπτωση εντοπισμού εκρηκτικών μηχανισμών.

Σημειώνεται ότι το γραφείο του δικτύου στο Time Warner Center εκκενώθηκε τον Οκτώβριο μετά τον εντοπισμό ενός πακέτου που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό και είχε ως παραλήπτη τον πρώην διευθυντή της CIA Τζον Μπρέναν, συνεργάτη του δικτύου.

Πηγή: skai.gr