Έφηβη έβαλε σε δημοπρασία στο Ίντερνετ την παρθενιά της

Μια έφηβη από το Χονγκ Κονγκ που προσπάθησε να δημοπρατήσει την... παρθενιά της μέσω του διαδικτύου για να μαζέψει χρήματα για τα Χριστούγεννα βρίσκεται στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας.

Το κορίτσι δημοσίευσε μια αγγελία σε ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης εφήβων λέγοντας ότι χρειάζεται επειγόντως χρήματα και έλαβε πολλές προσφορές, η μεγαλύτερη από τις οποίες ήταν ύψους 60.000 δολαρίων Χονγκ Κονγκ (περί τα 7000 ευρώ).

Ωστόσο, η αστυνομία προειδοποίησε ότι τόσο το κορίτσι όσο και αυτός που προσέφερε τα χρήματα μπορεί να διωχθούν ποινικά. Μάλιστα η αστυνομία στην ιστοσελίδα μια προειδοποίηση που αναφέρει: "Μην πουλάτε το κορμί σας για χρήματα. Τα ραντεβού με ανταλλάγματα θα βάλουν φραγμό στο μέλλον σας".

Το κορίτσι δημοσίευσε την αγγελία στις 9 Δεκεμβρίου λέγοντας ότι είναι έφηβη και έθετε ως αρχική τιμή προσφοράς τα 10.000 δολάρια Χονγκ Κονγκ. Περίπου 100 άτομα ανταποκρίθηκαν στην αγγελία -- ορισμένοι ζητώντας να δουν φωτογραφίες της ανήλικης. Η υψηλότερη προσφορά προερχόταν από ένα άτομο με το ψευδώνυμο "Υστερικός".

Πηγή: skai.gr