Δύο πριγκιπικοί γάμοι αναβάλλονται φέτος λόγω κορωνοϊού

Η πριγκίπισσα Θεοδώρα ήθελε να πει φέτος το ναι στον αρραβωνιαστικό της Μάθιου Τζ. Κούμαρ. Λόγω της κρίσης του κορωνοϊού, ο γάμος της ανιψιάς της βασίλισσας Mαργκρέτε της Δανίας πρέπει όμως να αναβληθεί επ' αόριστον. 

Είναι η δεύτερη φορά που ο γάμος της 36χρονης πριγκίπισσας Θεοδώρας πρέπει να αναβληθεί. Μετά τον αρραβώνα της με τον αμερικανό δικηγόρο Μάθιου Τζ. Κούμαρ τον Νοέμβριο του 2018, ο γάμος προγραμματιζόταν να πραγματοποιηθεί έναν χρόνο αργότερα. Επειδή όμως δεν βρέθηκε κατάλληλη ημερομηνία για την τελετή με την οικογένεια και τους φίλους, το ζευγάρι έπρεπε να κάνει υπομονή και να αναβάλει το γάμο για το 2020.

Η Θεοδώρα δεν είναι όμως μόνη της.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, 31 ετών, πρέπει επίσης να αναβάλει το γάμο της λόγω κορωνοϊού. Οι Βρετανίδα γαλαζοαίματη αρχικά ήθελε να χορέψει το χορό του Ησαϊα με τον Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι στο St. James Palace του Λονδίνου στις 29 Μαΐου 2020. Μετά προγραμματιζόταν δεξίωση στο παλάτι του Μπάκινχαμ.  Αλλά τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να γίνει. Εμπιστευτικές πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο τώρα ότι η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ σχεδιάζει μια ακόμη μεγαλύτερη γαμήλια τελετή για το 2021, μετά την κρίση του κορωνοϊού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ