Donna Karan: Απαράδεκτο αυτό που είδα στα νοσοκομεία- Η περιπέτεια της με τον κορωνοϊό (pic)

Σ' ένα zoom call για τη φιλανθρωπική εκδήλωση "Women for Ray”, αλλά και με μία ανάρτησή της στο Instagram, η διάσημη σχεδιάστρια Donna Karan αναφέρθηκε στην περιπέτειά της με τον κορωνοϊό. Η σχεδιάστρια εστίασε στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία και την δύσκολη μάχη που δίνουν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό.

"Ήμουν στο νοσοκομείο πρόσφατα κόλλησα Covid-19. Έζησα αυτή την εμπειρία και ένα από τα θέματα που με απασχολούσαν πάντα είναι το σύστημα υγείας και περίθαλψης. Πού βρίσκεται, λοιπόν, η φροντίδα στην υγεία; Είναι μία "άρρωστη" φροντίδα. Ποιος φροντίζει τις νοσοκόμες; Αυτό που είδα στα νοσοκομεία είναι απαράδεκτο".

Η σχεδιάστρια βρέθηκε θετική στον ιό λίγες μέρες αφού είχε κάνει το εμβόλιο, ωστόσο είχε ήδη εκτεθεί στον ιό και τελικά νόσησε.

Στην ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα που της παρείχαν τονίζοντας "δεν μπορούσα να πιστέψω τι είναι όλο αυτό που ζείτε στις εντατικές, στις αίθουσες αναμονής ακόμα και στους διαδρόμους. Αναγνωρίζω και σέβομαι όλα αυτά που κάνετε για όλους εμάς κάθε μέρα, είστε οι ήρωές μου!"

Πηγή: must