Διπλό φονικό στην Κύπρο: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του 25χρονου γιου

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της αδερφής και θείας των θυμάτων του διπλού φονικού στην περιοχή Εργάτες στην Κύπρο, η οποία μίλησε στον 25χρονο ανιψιό της που επιβίωσε και της εξομολογήθηκε τι έγινε το μοιραίο πρωινό της δολοφονίας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «μόνο ο Χαράλαμπος ξέρει τι έγινε εκείνη τη μέρα». Όταν μίλησε μαζί του της ανέφερε ότι «θεία δεν είχε ούτε νεύρα, ούτε τίποτα. Ξύπνησε, μου έκανε νέσκαφε, που ποτέ δεν το έκανε, μου το έφερε στο δωμάτιο και στη συνέχεια βγήκε έξω. Επέστρεψε με ένα σύρμα στο χέρι και μου το τύλιξε στον λαιμό».

Στη συνέχεια της είπε ότι άρχισε να φωνάζει βοήθεια γιατί η μητέρα του και ο αδερφός του ακόμα δεν είχαν ξυπνήσει. Άκουσε η μητέρα και μόλις σηκώθηκε, για να μην προλάβει να γλιτώσει τον Χαράλαμπο, πήγε στην κουζίνα, τα έσπασε όλα, πήρε μαχαίρια και από το κρεβάτι μέχρι τον διάδρομο τη μαχαίρωνε. Ο Χαράλαμπος στο μεταξύ είχε προλάβει να βγει έξω και να φωνάξει για βοήθεια.

Ενώ η ίδια δεν είχε ακούσει κάτι, η κόρη της άκουσε και της είπε ότι φωνάζει ο Χαράλαμπος «βοήθεια, αστυνομία, άμπουλα, έσφαξε τους, εσκότωσε τους».

Η θεία όταν κοίταξε από το παράθυρο είδε τον φερόμενο δράστη να φεύγει. Μάλιστα, εξηγεί ότι «είχα ευχή και εγώ, εάν κατέβαινα δύο λεπτά πριν, θα με καθάριζε και μένα».

Πηγή: Sigmalive