Κλείσιμο

Δήλωση σοκ του Στιβ Μπάνον: Φάουτσι και Ρέι πρέπει να αποκεφαλιστούν! Αντίδραση Twitter 

Το Twitter απαγόρευσε έναν λογαριασμό που χρησιμοποιούσε ο πρώην κορυφαίος σύμβουλος του Τραμπ, Στιβ Μπάνον, αφότου δήλωσε ότι ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων Άντονι Φάουτσι και ο διευθυντής του FBI (ομοσπονδιακή αστυνομία) Κρίστοφερ Ρέι θα έπρεπε να αποκεφαλιστούν. Η δήλωση του Μπάνον που προκάλεσε αποτροπιασμό, έγινε στο podcast του την Πέμπτη. 

Ένας εκπρόσωπος του Twitter επιβεβαίωσε στο CBS News ότι, "ο λογαριασμός @WarRoomPandemic έχει ανασταλεί οριστικά λόγω παραβίασης των κανόνων του Twitter, συγκεκριμένα της πολιτικής μας σχετικά με την εξύμνηση της βίας".

Μια πηγή του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης πρόσθεσε στο αμερικανικό δίκτυο ότι "έχουμε πολιτικές που αντιμετωπίζουν σαφείς απειλές βίας, κακοποίησης, παρενόχλησης και εχθροπάθειας. Εάν εντοπίσουμε λογαριασμούς ή περιεχόμενο που παραβιάζει αυτούς τους κανόνες, θα προβούμε σε ενέργειες επιβολής".

Το YouTube απέσυρε για τους ίδιους λόγους το επεισόδιο του καναλιού "Steve Bannon's War Room", που παραμένει, εντούτοις, ενεργό και μετρά περισσότερους από 200.000 εγγεγραμμένους χρήστες.

Πηγή: skai.gr