Αυστραλία: Κανένα ίχνος της 4χρονης που εξαφανίστηκε από κάμπινγκ -«Σοβαρές ανησυχίες» για την τύχη της

Η αυστραλιανή αστυνομία εκφράζει "σοβαρές ανησυχίες" για την τύχη ενός τετράχρονου κοριτσιού, το οποίο εξαφανίστηκε πριν από τέσσερις ημέρες από ένα παραθαλάσσιο κάμπινγκ στη δυτική Αυστραλία.

Σύμφωνα με το BBC, η τελευταία φορά που εθεάθη η Κλίο Σμιθ ήταν το βράδυ της Παρασκευής, όταν κοιμόταν μέσα στη σκηνή της οικογένειάς της στο απομακρυσμένο κάμπινγκ Μπλόουχοουλς Σακς, στο Μακλίοντ, σχεδόν 900 χιλιόμετρα βορείως του Περθ.

Το επόμενο πρωί, όταν ξύπνησε η μητέρα της, το κορίτσι έλειπε, είπε η αστυνομία, ενώ έλειπε και ο υπνόσακός του.

Μια τεράστια έρευνα σε ξηρά και θάλασσα βρίσκεται από την ημέρα εκείνη σε εξέλιξη.

Η αστυνομία έκανε χθες, Δευτέρα, έκκληση προς όλους όσοι τυχόν να έχουν πληροφορίες για την τύχη του παιδιού, καθώς και προς τους άλλους κατασκηνωτές να βοηθήσουν.

Η Αστυνομία της Δυτικής Αυστραλίας έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του παιδιού καθώς και φωτογραφίες από τις πυτζάμες και τον υπνόσακό του.

Οι αρχές δεν έχουν δώσει πληροφορίες για το τι πιστεύουν ότι συνέβη στο κορίτσι, αλλά έχουν δεσμευτεί να "κινήσουν γη και ουρανό" για να το βρουν.

Τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η οικογένεια της Κλίο είχε ταξιδέψει στο απομακρυσμένο κάμπινγκ για να περάσουν εκεί το σαββατοκύριακο.

Ο κατασκηνωτικός αυτός χώρος, ο Κουόμπα Μπλόουχοουλ, στο Μακλίοντ, είναι ένα από τα αξιοθέατα της περιοχής που φημίζεται για τα θαλάσσια σπήλαια και τις λίμνες του, ενώ βρίσκεται δίπλα στον ωκεανό.

Σήμερα αστυνομικοί "χτένιζαν" τις ερημωμένες παραλίες με την λευκή άμμο και την θαμνώδη γύρω περιοχή για ίχνη της Κλίο, ενώ ελικόπτερα συμμετείχαν στις έρευνες από αέρος .

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει επικεντρώσει τις έρευνές της σε μια σειρά από παράγκες κατά μήκος της ακτογραμμής.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ