Αστυνομικοί κλήθηκαν για πιθανό καυγά στο σπίτι του Μπόρις Τζόνσον

Αστυνομικοί μετέβησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στο σπίτι όπου διαμένουν ο Μπόρις Τζόνσον και η σύντροφός του, Κάρι Σίμοντς, στο Λονδίνο.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από περίοικο ο οποίος εξέφρασε ανησυχίες για την υγεία της γυναίκας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μαρτυρίες που μεταδίδει η εφημερίδα «Guardian», γείτονες άκουσαν κραυγές και θορύβους που προσιδιάζουν σε καυγά.

Η Αστυνομία πάντως ανακοίνωσε πως συνομίλησε με όλα τα πρόσωπα στην οικία και όλα ήταν καλά στην υγεία τους, ούτε διαπιστώθηκε κάτι ανησυχητικό.

Μάρτυρας υποστήριξε στην «Guardian»πως άκουσε την Σίμοντς να λέει στον Τζόνσον «φύγε από πάνω μου» και «φύγε από το διαμέρισμά μου». Προσέθεσε πως χτύπησε την εξώπορτα με την ελπίδα πως οι ένοικοι θα τον διαβεβαίωναν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, όμως δεν έλαβε απάντηση.

Ο γείτονας μάλιστα ηχογράφησε τον πιθανό καυγά. Σύμφωνα με την «Guardian» ο κ. Τζόνσον ακούγεται να φωνάζει «άφησε τον [βωμολοχία] υπολογιστή μου» και ακολουθεί ένας ήχος σαν να σπάει κάτι.

Η Σίμοντς φέρεται να λέει στον Συντηρητικό βουλευτή και πρώην υπουργό πως κατέστρεψε τον καναπέ με κόκκινο κρασί. «Απλώς δεν ενδιαφέρεσαι για οτιδήποτε διότι είσαι κακομαθημένος».

Ο κ. Τζόνσον είναι ο επικρατέστερος «δελφίνος» για την βρετανική πρωθυπουργία. Θα αναμετρηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ στις εσωκομματικές εκλογές για την αρχηγεία των κυβερνώντων Συντηρητικών και ο νικητής θα αναλάβει τα ηνία του Ηνωμένου Βασιλείου στα τέλη Ιουλίου.
Πηγή: skai.gr