Νέο επεισόδιο με Άγκυρα για τους 8: «Η Ελλάδα προστατεύει τους εχθρούς μας»

Με ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Ομέρ Τσελίκ, μέσω αναρτήσεων στο Twitter, τους χειρισμούς της ελληνικής δικαιοσύνης, όσον αφορά την χορήγηση ασύλου στους στρατιωτικούς που βρίσκονται στην Ελλάδα και κατηγορούνται ως υποκινητές του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15 Ιουλίου στην Τουρκία.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚ, κάνει λόγο για σκανδαλώδεις ενέργειες υπόθαλψης πραξικοπηματιών.

Όπως αναφέρει ο κος Τσελίκ, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει υποφέρει στο παρελθόν από πραξικοπήματα, γίνεται φανερό ότι η ελληνική δικαιοσύνη διέπεται από άλλου είδους κίνητρα, τα οποία την αναγκάζουν να παρεκτρέπεται της νομιμότητας, προστατεύοντας πραξικοπηματίες.

Οι πραξικοπηματίες είναι οι χειρότεροι εχθροί για το έθνος και το κράτος μας και όπως φαίνεται η ελληνική Δικαιοσύνη θέλει να συμμαχήσει μαζί τους, συνεχίζει προσθέτοντας πως οι πραξικοπηματίες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως οι τρομοκράτες από την Δικαιοσύνη, και αυτό σκοπεύει να κάνει η Τουρκία.

"Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε ενάντια στους πραξικοπηματίες όπως ακριβώς μαχόμαστε ενάντια στους τρομοκράτες. Δεν θα ξεχάσουμε όμως ποτέ ποιοί τους υποστήριξαν παρέχοντας τους όπλα ή προστασία. Τόνισε

Πηγή: skai.gr
TAGS: Ελλάδα