Άρρωστη η σύζυγος του Παβαρότι
Η Νικολέτα Μαντοβάνι, η χήρα του Λουτσιάνο Παβαρότι, ανακοίνωσε μέσω της ιταλικής τηλεόρασης ότι πάσχει εδώ και πολλά χρόνια από σκλήρυνση κατά πλάκας.

"Έμαθα πριν από 13 και πλέον χρόνια ότι πάσχω από αυτήν την ασθένεια, περίπου έξι μήνες αφότου ξεκίνησε η σχέση μου με το Λουτσιάνο", είπε η 37χρονη Νικολέτα σε συνέντευξή της που μεταδόθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου.

"Για μένα το σπουδαιότερο ήταν ότι ο Λουτσιάνο αποδέχτηκε την ασθένειά μου", πρόσθεσε.

Το ιταλικό περιοδικό Chi είχε γράψει ότι η Μαντοβάνι μεταβαίνει μία φορά το μήνα στη Νέα Υόρκη για θεραπεία στο Ερευνητικό Κέντρο Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας.

Στην ίδια συνέντευξη η Μαντοβάνι διέψευσε τις φήμες που τη φέρουν να έχει εμπλακεί σε διαμάχη με τις τρεις κόρες του Παβαρότι από τον πρώτο του γάμο για την περιουσία που άφησε ο μεγάλος τενόρος. "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν χρειάζεται να καταλήξουμε σε κάποια συμφωνία γιατί ήδη έχουμε συμφωνήσει", είπε.

Πρόσθεσε πως ο Παβαρότι φρόντισε τους πάντες οικονομικά και άφησε σε όλους πολλά.

Ο Παβαρότι πέθανε στις 6 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 71 ετών. Είχε παντρευτεί τη Μαντοβάνι το 2003 και μαζί απέκτησαν μία κόρη, την Άλις.
Πηγή: skai.gr
0 0 Bookmark

Απόρρητο