Αποκαλύψεις Αμερικανής επιχειρηματία για το δεσμό με τον Μπόρις Τζόνσον όταν ήταν δήμαρχος

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός

Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τον ερωτικό δεσμό που όπως υποστηρίζει είχε επί τέσσερα χρόνια με τον νυν Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον όταν ήταν δήμαρχος Λονδίνου, κάνει μέσω της Sunday Mirror η Τζένιφερ Αρκιούρι.

Η σχέση της 35χρονης Αμερικανής επιχειρηματία με τον κ. Τζόνσον έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους Βρετανούς, αρχικά όταν είχε αποκαλυφθεί η καταγγελλόμενη προνομιακή μεταχείριση της οποίας είχε τύχει από τον τότε δήμαρχο της βρετανικής πρωτεύουσας, ο οποίος μεταξύ άλλων την είχε συμπεριλάβει σε επιχειρηματικές αντιπροσωπείες στο εξωτερικό.

Η κα Αρκιούρι είχε αποκαλύψει τον Οκτώβριο ότι η σχέση τους ήταν ερωτική, για πρώτη φορά ωστόσο υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες και δηλώνει ότι διατηρούσε δεσμό με τον Μπόρις Τζόνσον από το 2012 έως το 2016.

Αποκαλύπτει μάλιστα ότι πρώτη φορά έκαναν σεξ στο διαμέρισμά της στο ανατολικό Λονδίνο λίγες ώρες πριν την τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου στα τέλη Αυγούστου του 2012, λίγο πριν δηλαδή ο τότε δήμαρχος σταθεί ανάμεσα στην τότε σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ και την Πριγκίπισσα Άννα για την τελετή.

Πριν φύγει από το διαμέρισμα της, μάλιστα, είχε πανικοβληθεί διότι δεν μπορούσε να βρει τη μία κάλτσα του.

Μεταξύ άλλων η κα Αρκιούρι αναφέρει πως το παρατσούκλι που η ίδια χρησιμοποιούσε για τον κ. Τζόνσον ήταν «Μεγαλέξανδρος», από το πλήρες όνομά του που είναι Αλεξάντερ Μπόρις ντε Πφέφελ Τζόνσον, ώστε να μην προδοθεί από τα πολλά γραπτά μηνύματα που της έστελνε.

Αναφέρει επίσης ότι του έστελνε γυμνόστηθες φωτογραφίες της, καθώς και ότι μία φορά της είχε ζητήσει να τον φιλήσει στο δρόμο λέγοντας ότι το Λονδίνο ήταν η δική του πόλη και δεν τον ενδιέφερε τι θα έλεγαν οι άλλοι.

Τον χαρακτηρίζει πάντως «δειλό» επειδή δεν την υπερασπίστηκε όταν αποκαλύφθηκε προ ετών η σύνδεσή τους και σχολιάζει ότι ο άνδρας που αγάπησε «δεν υπάρχει πια».

Πηγή: skai.gr