Από την Φαρμάκη στον Θεοδωράκη: Τι έψαξαν πιο πολύ οι Έλληνες στην Google

Την ετήσια λίστα με τα θέματα που απασχόλησαν τον πλανήτη και οι χρήστες τα έψαχναν στην μηχανή αναζήτησης δημοσιεύει σήμερα η Google στην έκθεση «The Year in Search 2018». 

Για την Ελλάδα τις περισσότερες αναζητήσεις είχε το Power of Love και η Eurovision. Ακολουθεί στην τρίτη θέση το Μουντιάλ, η Black Friday και το Survivor 2. Στην έκτη θέση βρίσκεται ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, εν συνεχεία το Game of Love, η τουρκική σειρά Anne, το τατουάζ και ο αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. 

Οι διασημότητες που αναζητήθηκαν περισσότερο είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κριτής του Greece’s Next Top Model. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς και στην τρίτη θέση η δούκισσα του Σάσσεξ, Meghan Markle. Ακολουθούν η Όλγα Φαρμάκη, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Ξένια του συγκροτήματος Rec, η Demi Lovato, η μάνατζερ μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου και η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα. 

Από συνταγές οι Έλληνες φαίνεται ότι έψαξαν πολύ στην Google για την φάβα και τα μπιφτέκια. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Γουακάμολε. Ακολουθούν τα Πάνκεϊκς, ο ταραμάς, το ρυζόγαλο, τα γιουβαρλάκια, ο αρακάς, η πίτσα και το μωσαϊκό. 

TAGS: Google