Από γιός μεγιστάνα στον πιο επικίνδυνο βιαστή της Βρετανίας

Γόνος πολύ πλούσιας οικογένειας από την Ινδονησία είναι ο βιαστής της Βρετανίας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Ρέινχαρντ Σινάγκα ήταν διδακτορικός φοιτητής και «άνθρωπος της εκκλησίας», όπως αναφέρεται στη Daily Mail. Ζούσε σε ένα βρώμικο διαμέρισμα στο Μάνστεστερ, παρόλο που περηφανευόταν για τα πλούτη της οικογένειάς του στην Ινδονησία.

Ο πατέρας του πλήρωνε για τις σπουδές του και τη διαμονή του στη Βρετανία. Ένας παλιός του φίλος ανέφερε πως ο πατέρας του είναι μεγιστάνας και ότι έχουν μια έπαυλη στο κέντρο της Τζακάρτα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o πατέρας του δεν γνώριζε για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Σινάγκα. Ο παλιός του φίλος είπε, επίσης, ότι συνήθιζε να βγαίνει ραντεβού και να κοιμάται σε σπίτια άλλων. Δεν είχε χρειαστεί να δουλέψει ποτέ στη ζωή του.

Ο Σινάγκα μετακόμισε στη Βρετανία το 2007. Οι γονείς του ήθελαν να τον παντρέψουν, ενώ όπως αναφέρει ο παλιός του φίλος δεν τον καταλάβαιναν και τον θεωρούσαν «παράξενο». Ο πατέρας του Σινάγκα αρνήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση.

Πίσω στην Ινδονησία, η οικογένεια και οι φίλοι του έκοψαν τους δεσμούς μαζί του, αφαιρώντας συνδέσμους και εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το πρόσωπό του έχει εξαφανιστεί από τις σελίδες του Facebook εκείνων που τον είχαν φίλο.

Το 2007 έκανε ένα μεταπτυχιακό στο Μάντσεστερ και στη συνέχεια διδακτορικό στο Λιντς. Την πρώτη φορά που συνελήφθη το 2017, το πανεπιστήμιο του Λιντς τον απέβαλε, ενώ το 2018 στην πρώτη του δίκη τον διέγραψαν από φοιτητή.

Ο Σινάγκα έψαχνε για τα θύματά του συνήθως τις πρώτες πρωινές ώρες, πλησιάζοντας νεαρούς άνδρες γύρω από τα νυχτερινά κέντρα της Fifth Avenue και Factory κοντά στο διαμέρισμά του. Συνήθιζε να συζητάει για την πανεπιστημιακή ζωή ή τη μουσική ή τους έδινε βοήθεια αν ήταν πολύ μεθυσμένοι για να οδηγήσουν.

Τα θύματα απλά σκέφτηκαν ότι προσπαθούσε να τα βοηθήσει και τα περισσότερα πήγαν πρόθυμα στο διαμέρισμά του. Αλλά το αληθινό πρόσωπο του Σινάγκα αποκαλύφθηκε σε μια online συνομιλία με έναν άλλο ομοφυλόφιλο φίλο του.

Πηγή: Daily Mail