Απίστευτο: Ξύρισε τα μαλλιά και παρίστανε την καρκινοπαθή για να μαζέψει χρήματα για τον γάμο

Λένε ότι όταν ερωτεύεσαι είσαι ικανός να κάνεις τα πάντα. Μία γυναίκα όμως από την Αγγλία ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς έστησε ολόκληρη απάτη, ξυρίζοντας τα μαλλιά της για να πείσει τους γύρω της πως έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο, μόνο και μόνο για να μαζέψει χρήματα για τον γάμο της.

Ο λόγος για την 29χρονη Toni Standen, αρραβωνιασμένη με τον Jim, που προκειμένου να κάνει έναν γάμο "στα μέτρα της" είπε ψέματα σε φίλους και οικογένεια πως είχε καρκίνο των ωοθηκών και πως η ασθένεια είχε εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματός της.

Σύμφωνα με το BBC, η υποτιθέμενη ασθενής, σε έρανο που δημιούργησε στα social media, έγραφε ότι πριν πεθάνει θα ήθελε να κάνει τον γάμο των ονείρων της. Συγκέντρωσε με αυτόν τον τρόπο πάνω από 8.000 δολάρια. Μάλιστα, ενημέρωνε τακτικά τους διαδικτυακούς της φίλους για τη "θεραπεία της", ενώ δεν δίστασε να ξυρίσει όλα της τα μαλλιά για να φανεί πειστική.

Πραγματικά, δεν είχε όριο σε αυτά που έγραψε η 29χρονη, η οποία δεν δίστασε να πει μέχρι και ότι μία από τις επιθυμίες της ήταν να την παραδώσει στον γαμπρό ο πατέρας της, Derek, που πραγματικά είχε καρκίνο.

Η μεγάλη μέρα έφτασε, ωστόσο διάφορες λεπτομέρειες δημιούργησαν υποψίες στους καλεσμένους.

Ένας από αυτούς διηγείται: "Η Toni μόλις άκουσε τον λόγο του πατέρα της, που με δυσκολία έβγαινε από το στόμα του, σηκώθηκε και έδωσε μία ομιλία που περιείχε μέχρι και αστειάκια".

"Η μητέρα και τα αδέρφια της φαίνονταν μέσα στα νεύρα. Στη συνέχεια, η Toni άκουσε ένα ηχογραφημένο μήνυμα από παίκτη της ομάδας Everton FC που είχε συγκινηθεί με την ιστορία της και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της", συνέχισε η καλεσμένη.

Η Standen στο τέλος αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως ποτέ δεν είχε διαγνωστεί με καρκίνο. "Λυπάμαι πολύ για όλα, ντρέπομαι και η καρδιά μου έχει ραγίσει. Έχω τόσα να σας πω, αλλά δεν ξέρω από πού να αρχίσω", έγραψε.

Η Standen οδηγήθηκε στο Δικαστήριο, όπου ομολόγησε την ενοχή της για απάτη. Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη και διέταξε την 5πεντάμηνη φυλάκισή της, ενώ την υποχρέωσε να επιστρέψει μία δωρεά ύψους 2.000 δολαρίων που είχε κάνει ένας τοπικός επιχειρηματίας.

Πηγή: Sigma Live