Aπειλεί ο αρχιμαφιόζος Πεκέρ: Στο επόμενο βίντεο καλεσμένος ο… γαμπρός του Ερντογάν

Με αποκαλύψεις όσον αφορά τον γαμπρό του Ερντογάν Μπεράτ αλ Μπαϊράκ απειλεί στο επόμενο βίντεό του το δέκατο κατά σειρά, που πιθανότατα θα προβληθεί την Κυριακή, ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ. 

«Θα έχω μουσαφίρηδες» προανήγγειλε για το γαμπρό του Ερντογάν Μπεράτ αλ Μπαϊράκ, αλλά και τον ιδιοκτήτη της Χουριέτ που έχει σχέση με το περιβάλλον του προέδρου αναφέρει ο Μανώλης Κωστίδης. Σημειώνεται ότι ο τούρκος πρόεδρος και ο γαμπρός του φαίνεται μάλλον είχαν απομακρυνθεί μετά την καρατόμηση του Μπαϊράκ από το υπουργείο Οικονομικών, αλλά φαίνεται ότι τα ξαναβρήκαν. 

Σημειώνεται ότι ο τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού και ο Μπαϊράκ είναι σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ «εχθροί». Ο Πεκέρ στόχευσε πρώτα στον Σοϊλού και τώρα στοχοποιεί τον Μπαϊράκ. 

Την ίδια στιγμή, ο Σοϊλου απειλεί το παλάτι, δηλαδή τον Ερντογάν,  για 10.000 δολάρια «που γνωρίζει ποιος το έχει πάρει» αναφέρει σε πρωτοσέλιδό της η Τζουμχουριέτ. Αλλά δεν έχει αποκαλύψει ακόμη, και όλοι αναρωτιούνται μήπως στέλνει μήνυμα σε πρόσωπο του περιβάλλοντος του Ερντογάν. 

«Στην Τουρκία έχει πάψει η έννοια του κράτους δικαίου»

«Πουλάνε το παραμύθι πώς όσα αποκαλύπτονται είναι συνωμοσία των ξένων δυνάμεων. Στην τουρκική δημοκρατία έχει πάψει η έννοια του κράτους δικαίου. Κανένας στη χώρα αυτή δεν έχει εξασφαλισμένη τη ζωή του και την περιουσία του. Ενδέχεται να απειλήσουν με όπλο τη σύζυγό σας, το παιδί σας και τους συγγενείς σας. Ίσως και να τους δολοφονήσουν» ήταν το δραματικό σχόλιο του επικεφαλής του CHP (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα - Kεμαλιστές) Κεμάλ Κιλιντσάρογλου. 

Πηγή: skai.gr