Απάντηση Μόσχας στον Ναβάλνι: Είναι συνεργάτης της CIΑ! 

Σκληρή απάντηση στον επικριτή του Βλαντίμιρ Πούτιν Αλεξέι Ναβάλνι έδωσε την Πέμπτη το Κρεμλίνο, μετά τις κατηγορίες του Ναβάλνι ότι πίσω από τη δηλητηρίασή του δεν βρίσκεται άλλος από τον ίδιο τον ρώσο πρόεδρο!

«Η Ρωσία έχει πληροφορίες ότι ο Ναβάλνι συνεργάζεται με τη CIA (μυστική υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ)» αναφέρει ο εκπρόσωπος του Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ. «Έλαβε οδηγίες περισσότερες από μια φορές» υποστηρίζει δε η Μόσχα όπως αναφέρει το sputnik. 

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Βιάτσεσλαβ Βολόντιν, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Ναβάλνι «συνεργάζεται με δυτικές αρχές και ειδικές υπηρεσίες».

«Δεν είναι ο ασθενής που εργάζεται με τις ειδικές υπηρεσίες της Δύσης - είναι οι δυτικές ειδικές υπηρεσίες που συνεργάζονται μαζί του, αυτή είναι μια πιο ακριβής διατύπωση… Ναι, έχουμε τέτοιες πληροφορίες, μπορώ ακόμη και να είμαι πιο συγκεκριμένος: τα στελέχη της CIA εργάζονται μαζί του σήμερα. Δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει διαφορετικές οδηγίες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέσκοφ στους δημοσιογράφους, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Βόλοντιν.

«Η Μόσχα έχει επανειλημμένα τονίσει ότι το Βερολίνο δεν διαθέτει στοιχεία για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του ότι ο νευροτοξικός παράγοντας  Novichok βρέθηκε στο σώμα του Ναβάλνι» δήλωσε ο Πεσκόφ. 

Πηγή: skai.gr