Εθνική

Κακοκαιρία «Barbara»: Κομμένη στα δύο η Ελλάδα - Κλειστή η Αθηνών-Λαμίας από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι την Τραγάνα και στα δύο ρεύματα

Όπως αναφέρει η Τροχαία, η κυκλοφορία διεκόπη προληπτικά, καθώς εντός της εθνικής έχουν ακινητοποιηθεί οχήματα που δεν είχαν αντιολισθητικές αλυσίδες

Κλείσιμο

Αναβάλλουν τους αγώνες για λόγους ασφαλείας

Στην αναβολή σειράς αγώνων κρίκετ με το Πακιστάν που είχαν προγραμματιστεί για αυτό το μήνα, προχώρησε η Ομοσπονδία Κρίκετ του Μπανγκλαντές (BCB), επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

"Το Υπουργείο Εσωτερικών μάς συμβούλεψε να αναβάλλουμε την επίσκεψη μέχρι νεωτέρας", ανακοίνωσε ο υπεύθυνος τύπου του BCB, σύμφωνα με τον οποίο η ομάδα του Πακιστάν επρόκειτο να μεταβεί στο Μπανγκλαντές το Σάββατο.

Από την πλευρά του, ο Κούσρο Πέρβεζ, επικεφαλής της τοπικής διοίκησης της Λαχόρης όπου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η αιματηρή επίθεση εναντίον των παικτών της ομάδας κρίκετ της Σρι Λάνκα, η οποία στοίχισε τη ζωή οκτώ ανθρώπων, παραδέχθηκε την Πέμπτη ότι υπήρχαν ελλείψεις στο μηχανισμό προστασίας των παικτών.

"Πρέπει να εμφυσήσουμε περισσότερο επαγγελματισμό στις δυνάμεις ασφαλείας", δήλωσε ο κ. Πέρβεζ. "Ένας τρομοκράτης έχει μόνο μία ευκαιρία για να δράσει, ενώ η ασφάλεια πρέπει να είναι αποτελεσματική σε μόνιμη βάση. Αναθεωρούμε ευρύτατα τους μηχανισμούς ασφαλείας και θα προσπαθήσουμε να δούμε πώς θα αποδειχθούμε αποτελεσματικότεροι στην μάχη κατά των τρομοκρατικών ενεργειών".


Πηγή: skai.gr