Τα πιο 5 instagrammable ξενοδοχεία του κόσμου που θα σε εντυπωσιάσουν

Από τις ΗΠΑ και το Μεξικό, μέχρι τη Νότια Γαλλία και την Ιταλία, ετοιμάσου να απολαύσεις ένα όμορφο ταξίδι στα πιο instagrammable ξενοδοχεία του κόσμου, ξενοδοχεία που κυριολεκτικά έχουν σπάσει τον αλγόριθμο του Instagram.

Θέλεις να ζήσεις λίγο dolce vita, να αντλήσεις έμπνευση από απόκοσμα τοπία, να μυηθείς στην παράδοση ή απλά να χαθείς κάπου ανάμεσα στη γαλήνη και την ηρεμία; Τότε πρέπει να δεις τα παρακάτω ξενοδοχεία, και να είσαι βέβαιη ότι θα εντυπωσιαστείς από την πρώτη στιγμή.

Ξενοδοχείο Amangiri 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amangiri (@amangiri)

Το ξενοδοχείο Amangiri βρίσκεται στην έρημο της Γιούτα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε μια ανέγγιχτη «πέτρινη χώρα» και διεκδικώντας 600 στρέμματα από το τεράστιο και μεγαλοπρεπές οροπέδιο του Κολοράντο, στην Άγρια Δύση, το Amangiri βρίσκεται ανάμεσα στα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία του κόσμου. Σε αυτό το έρημο τοπίο, οι μοντερνιστικές σουίτες του, αλλά και οι σκηνές Pavilions του Camp Sarika, προσφέρουν ένα εμπνευσμένο καλωσόρισμα σε ένα από τα πιο απομονωμένα σκηνικά της υφηλίου

Le Sirenuse

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Le Sirenuse (@lesirenuse)

Το Sirenuse αποτελούσε αρχικά το εξοχικό μιας οικογένειας Ναπολιτάνων αριστοκρατών. Στη συνέχεια, τέσσερα μέλη της οικογένειας το μετέτρεψαν σε ένα φιλόξενο ξενοδοχείο, με την πιο όμορφη θέα στο Ποζιτάνο, το 1951. Αποτελεί έναν χώρο με ξεχωριστή λαμπρότητα, ενώ το σημείο όπου μπορεί κάθε επισκέπτης να τραβήξει την καλύτερη φωτογραφία, είναι στη βεράντα του εστιατορίου La Sponda, την ώρα του δείπνου, όταν ανάβουν μυριάδες κεριά και φωτίζουν τις pastel προσόψεις του Ποζιτάνο στο βάθος.

Ξενοδοχείο Esencia
 

Το ξενοδοχείο Esencia, είναι ένα μεγαλοπρεπές κτήμα 50 στρεμμάτων μεταξύ του Tulum και της Playa del Carmen στο Μεξικό. Αρχικά χτίστηκε ως το ιδιωτικό κρησφύγετο μιας δούκισσας από την Ιταλία στην πιο όμορφη παραλία της Ριβιέρα των Μάγια, ενώ αργότερα έγινε ξενοδοχείο, ενώ εδώ και αρκετό καιρό είναι ένας περιζήτητος προορισμός για τους νεόνυμφους. Ένας προορισμός που παρασύρει κάθε επισκέπτη, χάρη στη γαλήνη και την ηρεμία που προσφέρει. 

Borgo Egnazia 
 

To ξενοδοχείο Borgo Egnazia, αποτελεί μια μικρογραφία ενός όμορφου χωριού. Όλο τον χρόνο, σε κάθε εποχή, το Borgo Egnazia ενσαρκώνει μια διαφορετική έννοια φιλοξενίας και ευημερίας, βασισμένη σε τοπικές, αυθεντικές εμπειρίες. Βρίσκεται στο Savelletri di Fasano, όπου οι λόφοι της κοιλάδας Itria πέφτουν απαλά στην Αδριατική Θάλασσα και η ίδια η ιδιοκτησία είναι εμπνευσμένη από τα σχήματα, τα υλικά και τα χρώματα ενός τυπικού χωριού Puglian. Αυτή η αυθεντικότητα σχεδιάστηκε για να φέρει μια φρέσκια και πρωτότυπη αίσθηση που δεν βρίσκεται «πουθενά αλλού», παράλληλα με την άψογη εξυπηρέτηση. 

Il Pellicano
 

Μια ιδιωτική βίλα που ανήκε σε μια Αμερικανίδα κληρονόμο, το Il Pellicano έγινε ξενοδοχείο στα μέσα της δεκαετίας του 1960. Στους βραχώδεις όρμους της Τοσκάνης, στο Il Pellicano, μπορείς να απολαύσεις μια μικρή νότα dolce vita και να τραβήξεις υπέροχες φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμη

Τα travel kits που πρέπει να τσεκάρεις πριν φύγεις διακοπές 

Μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα και σύκο

Πηγή: skai.gr