Ταξιδεύοντας με έναν πρωταθλητή

Το κείμενο που ακολουθεί θα μπορούσε να περιέχει και ένα Quiz, όχι απαραίτητα για δυνατούς λύτες…. Θα μπορούσε βάσει των δεδομένων που δίνει, να καλεί τους αναγνώστες του να βρουν έναν… πρωταθλητή. 

Τα δεδομένα που θα έδινε για βοήθεια στη λύση είναι τα ακόλουθα: Ταχύτητα, Ρεκόρ Γκίνες και … πολυτέλεια.
 
Αν ήταν αθλητής, θα κέρδιζε τη μια κούρσα μετά την άλλη…. Θα έσπαγε συνεχώς τα ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητά του. Για να δώσουμε μια βοήθεια στο κοινό, το ακόλουθο άρθρο δεν αφορά έναν αθλητή που κάνει πρωταθλητισμό, αλλά μια παρουσίαση ενός ξεχωριστού πλοίου για την Ελληνική ναυτιλία.

Το πλοίο στο οποίο αναφερόμαστε είναι το World Champion Jet, το οποίο βραβεύτηκε ως το «Πλοίο της Χρονιάς» από τα διεθνούς κύρους βραβεία «Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019»

Ο πρωταθλητής των Κυκλάδων - Οι λόγοι & οι λέξεις κλειδιά της βράβευσης

1ος και βασικός
Ένα από τα βασικά γνωρίσματα για έναν πρωταθλητή είναι φυσικά η ταχύτητά του. Το WorldChampion Jet  έχει να επιδείξει χρόνους…ρεκόρ 
 
Ενδεικτικά, ο πρωταθλητής, κάνει από Πειραιά:
•    Σύρο σε 1.55’
•    Μύκονο σε 2.35’
•    Νάξο σε 3.20’
•    Ίο σε 4.00’ & 
•    Σαντορίνη σε 4.45
 
Ο 2ος 
Ταξιδεύοντας με τον πρωταθλητή δε σημαίνει μόνο ότι θα φτάσουμε γρήγορα στον προορισμό μας, αλλά και ότι το ταξίδι μας θα είναι μια ξεχωριστή και πολυτελής εμπειρία. Στο World Champion Jet έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα ολοκαίνουργια πολυτελή σαλόνια 

Με… άρωμα F1
Για όσους λάτρεις της F1 ταξιδέψουν με τον Πρωταθλητή, τους περιμένει μια έκπληξη…
Μια από τις ιδιαιτερότητες είναι το πρωτοποριακό concept του Πρωταθλητή κόσμου. Μην χάσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε και να δείτε από κοντά μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen που έκανε την εμφάνισή της σε πίστες τις χρονιές 2003- 2004 και το οποίο θα συνοδεύει το WorldChampion Jet στα ταξίδια του.


SEAJETS BASIC

Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως εξυπηρετώντας συνολικά 38 λιμάνια και περισσότερες από 300 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Θεσσαλονίκη και  Κρήτη με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και το Αιγαίο.
 

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:         
•    www.seajets.gr 
•    210 7107710
•    στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα
 

Πηγή: skai.gr