Παγκόσμιες πρεμιέρες σκαφών στο Olympic Yacht Show 2021

Παγκόσμιες πρεμιέρες σκαφών στο Olympic Yacht Show 2021

Με στόχο να αποτελέσει την επανεκκίνηση για την αγορά του σκάφους αναψυχής και του θαλάσσιου τουρισμού θα διεξαχθεί από την 1η έως τις 5 Οκτωβρίου 2021, στην πανέμορφη Olympic Marine στο Σούνιο και κάτω από το βλέμμα του Αιγέα, το 1οOlympic Yacht Show. Διοργανωτές είναι η ONDECK Events σε συνεργασί με την Olympic Marine

Το 1ο Olympic Yacht Show θα πραγματοποιηθεί τόσο στο πλωτό τμήμα της μαρίνας όσο και στο χερσαίο. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν στο φυσικό τους περιβάλλον μοναδικά κομψοτεχνήματα της ναυπηγικής δεξιοτεχνίας. Η διοργάνωση έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου yachting και, εκείνες τις ημέρες, στην Ελλάδα θα «χτυπάει» η καρδιά των απανταχού φίλων της θάλασσας και των σκαφών. 

O διεθνής ειδικός Τύπος έχει χαρακτηρίσει το «1ο Olympic Yacht Show» ως premiumevent. Το ενδιαφέρον από κάθε γωνιά του πλανήτη είναι μεγάλο και το πλωτό τμήμα, που διατέθηκε στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine, έχει σχεδόν καλυφθεί. Ο αριθμός των συμμετοχών σε σκάφη, ήδη, ανέρχεται σε 90. Το πιο εντυπωσιακό όλων είναι ότι δύο εξ αυτών έως τώρα θα κάνουν «πρεμιέρα» στο ελληνικό event καθώς οι συμμετέχοντες τους επέλεξαν να τα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στη χώρα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη θάλασσα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως θα έχει και το χερσαίο τμήμα της έκθεσης. Κορυφαίες εταιρείες από όλο τον κόσμο, που ξεχωρίζουν για τις υπηρεσίες τους σε θέματα εξοπλισμού, τεχνολογίας και γενικότερα υποστήριξης σκαφών, έχουν, ήδη, δηλώσει συμμετοχή στο κορυφαίο ραντεβού του yachting .  

Φιλοδοξία των διοργανωτών του OlympicYacht Show είναι να εξελιχθεί η διοργάνωση σε ένα ετήσιο διεθνές ραντεβού Yachting και να αναδείξει τις δυνατότητες που έχει η Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα.  

H Olympic Marine συγκαταλέγεται στις κορυφαίες και στις πιο άρτια οργανωμένες μαρίνες της Μεσογείου. Το Olympic YachtShow διοργανώνεται από την ONDECK Events, σε συνεργασία με την OlympicMarine SA. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του δήμου Λαυρεωτικής.

Platinum & Title Sponsor του OlympicYacht Show 2021 είναι η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία Jaguar LandRover.

Gold Sponsor είναι η ελληνική εταιρεία D.KORONAKIS SA, διεθνής ηγέτης στο κλάδο σχοινιών και αλυσίδων. 

Silver Sponsors η ZΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΕ που συμπληρώνει 75 χρόνια ισχυρής παρουσίας στο χώρο της θάλασσας, η Furuno Hellas ΑΕ, leader στο χώρο της ανάπτυξης οργάνων ναυσιπλοΐας και το ποιοτικό ελληνικό ναυπηγείο ΤΕCHNOHULL. 

Bronze Sponsors είναι PANTAENIUS Yacht Insurance, Environmental ProtectionEngineering (EPE) S.A. ERMA FIRSTESK Engineering Solutions S.A.

Πηγή: skai.gr