Enjoy Travel: Τέλειες Τιμές για Ενοικίαση Αυτοκινήτου στη Ρόδο

Η Ρόδος είναι αδιαμφισβήτητα ένα άριστο παράδειγμα της απίστευτης φυσικής ομορφιάς, της πλούσιας ιστορίας, της απύθμενης κουλτούρας και της εκλεκτής γαστρονομίας των ελληνικών νησιών. Μια επίσκεψη στο τέταρτο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας υπόσχεται ότι θα περάσεις μαγικές διακοπές

Εκείνοι που αποφεύγουν ένα ταξίδι στη Ρόδο για οικονομικούς λόγους δε γνωρίζουν ότι διαθέτει πάμπολλες επιλογές που μειώνουν κατά πολύ το απαιτούμενο budget. Η ενοικίαση αυτοκινήτου χαρακτηρίζεται από χαμηλές χρεώσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να κινηθούν σε ολόκληρο το νησί σαν ντόπιοι και χωρίς να χάσουν χρήματα για κουραστικά δρομολόγια με λεωφορείο ή ακριβές κούρσες. Η Enjoy Travel προβάλλει προνομιακές προσφορές για ενοικίαση μοντέρνων αυτοκινήτων με μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη και κυβικά στη Ρόδο. Μπαίνοντας μέσα σε ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο, η καλοπέραση και οι ξεχωριστές διαδρομές στη Ρόδο είναι εγγυημένες!

Πότε αξίζει να επισκεφτείς τη Ρόδο;

Η Ρόδος είναι ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά και αποτελεί κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό όλο τον χρόνο. Σίγουρα από τον Ιούνιο το νησί σφύζει από ζωή, με επισκέπτες που καίγονται να ανακαλύψουν τα μυστικά του, κατακλύζοντας τα σοκάκια και τις παραλίες του. Εκείνοι όμως που θέλουν να γλιτώσουν το στριμωξίδι και την πολυκοσμία από τη συνεχή εισροή τουριστών από το εσωτερικό και το εξωτερικό μπορούν να επισκεφτούν τη Ρόδο όλες τις υπόλοιπες εποχές, ώστε να απολαύσουν τη θαλασσινή γαλήνη και ηρεμία της. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η Ρόδος είναι ένα μεγάλο νησί, που σημαίνει ότι ακόμα και κατά τις low seasons δε θα λείψει καμία πολυτέλεια από τους επισκέπτες της. 

Πώς η Enjoy Travel κάνει τη Ρόδο προσιτό νησί;

Η Ρόδος ως άκρως τουριστικό μέρος έχει τη φήμη ενός ακριβού νησιού και όχι άδικα.  Μπορεί όμως ο καθένας να εξοικονομήσει χρήματα χωρίς να στερηθεί καμία τουριστική δραστηριότητα με την ενοικίαση αυτοκινήτου! Η Ρόδος είναι γεμάτη από οικονομικά αμάξια σε άριστη κατάσταση, για να μπορούν όλοι να πηγαίνουν από εδώ και από εκεί και να γνωρίζουν το νησί. Solo ταξιδιώτες μέχρι πολυμελείς οικογένειες βρίσκουν το όχημα που τους χωράει όλους και τους πηγαίνει με ασφάλεια και σβελτάδα σε μαγικά μέρη σε ολόκληρη τη Ρόδο σε πολύ χαμηλές τιμές. Οι γνώστες των ταξιδιών τσεκάρουν τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων στη Ρόδο σε όποια από τις 18 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Αγγλικών και των Ελληνικών, της Enjoy Travel τους βολεύει, αφού εκεί βρίσκουν μαζεμένες τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν. Και μόλις εντοπίσουν το τέλειο όχημα για τους ίδιους και την παρέα τους, το «κλείνουν» ηλεκτρονικά, με λίγα μόλις βήματα. Χωρίς λοιπόν καμία κούραση, καθόλου άγχος και κρατώντας χρήματα στην τσέπη τους, είναι πανέτοιμοι να εξερευνήσουν ολόκληρη τη Ρόδο!

Ποια μέρη πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς στη Ρόδο;

Τα φυσικά και ιστορικά αξιοθέατα στη Ρόδο δεν έχουν τελειωμό. Αδιάκοπο σεργιάνι στην Παλιά Πόλη της πρωτεύουσας, όπου σχεδόν μπορείς να δεις τους ιππότες του Μεσαίωνα να περπατούν και να γλεντούν δίπλα σου, αλλά και βόλτες στις σύγχρονες αγορές και τα εστιατόρια της υπόλοιπης πρωτεύουσας είναι must. 

Χάρη στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σου, θα έχεις την ευκαιρία να βγεις και έξω από την πόλη της Ρόδου και να πάρεις μια πιο αυθεντική γεύση της ροδίτικης ζωής και κουλτούρας. Σίγουρα αξίζει να ανέβεις τις πλαγιές του όρους Ατταβύρου, για να θαυμάσεις τους αμπελώνες εκεί και να γευτείς το εκλεκτό κρασί, να κολυμπήσεις στην παραλία Άντονι Κουίν, την οποία αγάπησε ο ομώνυμος ηθοποιός κατά τα γυρίσματα της ταινίας «Τα Κανόνια του Ναβαρόνε», να κάνεις θαλάσσια σπορ στο Πρασονήσι και να επισκεφτείς τον μαγευτικό αρχαιολογικό χώρο στη Λίνδο. 

Η Ρόδος είναι ένας φανταστικός ταξιδιωτικός προορισμός που αξίζει να γυρίσεις οδικώς με ένα βολικό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Enjoy Travel, για να ανακαλύψεις τις άπειρες επιλογές για διασκέδαση που επιφυλάσσει για τους πάντες –από τους οπαδούς του nothing-casion μέχρι τους ακούραστους φυσιολάτρεις.