Κλείσιμο

Twitter: Ανησυχία για τις θέσεις εργασίας -Πώς οι διευθυντές θα χειριστούν μια «μαζική έξοδο» από την εταιρεία

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Παράγκ Αγκραουάλ, προσπάθησε να καταπνίξει την οργή των εργαζομένων την Παρασκευή κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης της εταιρείας, όπου οι εργαζόμενοι ζήτησαν απαντήσεις για το πώς σχεδίαζαν οι διευθυντές να χειριστούν μια αναμενόμενη μαζική έξοδο που μπορεί να προκληθεί από τον Έλον Μασκ.

Υψηλόβαθμα στελέχη του Twitter είπαν χθες, σε μια συνεδρίαση με ευρεία συμμετοχή, ότι η εταιρεία θα παρακολουθεί τις αποχωρήσεις του προσωπικού, όμως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να διαπιστωθεί πώς θα τις επηρεάσει η εξαγορά της πλατφόρμας από τον Έλον Μασκ.

Στη συνεδρίαση αυτή μίλησαν διευθυντικά στελέχη, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής Παράγκ Αγκραουάλ, και προσπάθησαν να καθησυχάσουν τους εργαζόμενους που ζητούσαν απαντήσεις για το πώς οι διευθυντές σχεδιάζουν να χειριστούν μια «μαζική έξοδο» από την εταιρεία.

Η συνεδρίαση αυτή έγινε αφού ο Μασκ, ο οποίος συμφώνησε να αγοράσει την πλατφόρμα έναντι 44 δισεκ. δολαρίων, συνέχισε τις απευθείας επιθέσεις στους εργαζόμενους στην εταιρεία.

Ο Μασκ ζήτησε από τους δανειστές να μειώσουν τους μισθούς των διοικητικών συμβουλίων και των στελεχών, αλλά οι ακριβείς περικοπές κόστους παραμένουν ασαφείς, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν το θέμα. Μια πηγή είπε ότι ο Μασκ δεν θα λάβει αποφάσεις για περικοπές θέσεων εργασίας μέχρι να αναλάβει την ιδιοκτησία του Twitter.

Ο Αγκραουάλ απάντησε ότι το Twitter πάντα νοιαζόταν για τους υπαλλήλους του και θα συνεχίσει να το κάνει.

Πηγή: Reuters